| XxDyaxX a întrebat:

Este vorba despre un baiat, cu care am fost acum un an.happy Ne'am inteles foarte foarte bine.Despartirea a fost din cauza mea, adica el la un moment dat ma mintise dar asta nu conteaza. Timp de un an, am ramas prieteni, vorbeam destul de des.Acum cateva zile am intrat pe el pe mess si m'a intrebat daca "ai vrea sa fii din nou cu mine?". El avea prietena, stiam foarte bine. I'am spus ca da, pentru ca eu demult il iubesc.Il cunosc, e un baiat foarte finut si stiu cum se comporta. Mi-a spus ca dupa ce se va desparti de prietena, vom fi din nou impreuna si va fi totul ca la inceput.Intrebarea mea este: Credeti ca va merge bine intre noi? Eu una asa cred, pentru ca ne iubimlove struck. Pareri?puppy dog eyes Funda:*

Răspuns Câştigător
| xoxo13 a răspuns:

Eu cred ca daca va iubiti asa mult meritati inca o sansa. Si in afara de asta daca ar renunta oricand la iubita lui actuala pentru a fi din nou cu tine inseamna ca pe tine chiar te iubeste foarte mult. Deci, eu iti recomand sa mai incercati o data. Poate de data asta va iesi bine. Mult succes. Sa fi iubita.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca va va merge bine, dar spune-i si lui sa fiti sinceri unii cu altii, ok? Pa!