Eu te sfatuiesc sa il crezi. Ti-a spus ca nu vrea o relatie. Asa e. Nu iti fa iluzia ca doar spune asa.
El este in faza de trece peste relatie. Deci interesul lui real spre a construi ceva e asupra lui si atat. Vrea sa darame si sa recladeasca de la inceput. Sa ude campurile vietii lui unde au ramas radacini pentru ca focusul lui era in alta parte.
Daca intri acum in viata lui fii sigur ca esti doar o etapa. Cand se va termina etapa asta din viata lui, vei disparea si tu din peisaj. Poate chiar mai devreme.
Sexul este ceva frumos. Poate te-ar ajuta sa reflectezi asupra gandurilor care ti-ar spune ca te simti folosita. Sa iti schimbi gandirea. Sexul este cea mai frumoasa trezire la realitate. Pentru ca este vorba doar de aici si acum. In timp ce se intampla refuzi sa te gandesti ce a fost ieri si ce va fi maine pentru ca vrei sa te bucuri de ce se intampla atunci.
Nu trebuie sa faci asta cu oricine. Insa eu cred ca toti oamenii pe care ii intalnesti in viata te ranesc, mai devreme sau mai tarziu. Prin faptul ca aleg la un moment dat alt drum, prin faptul ca ai tu asteptari nerealiste de la ei, prin faptul ca nu comunicati suficient pentru a sti ce va place.
Important este sa gasesti acei oameni pentru care suferinta va fi meritat. Sa intri convinsa ca vei suferi, dar constienta ca va fi meritat. Iar aceia care te vor rani meritoriu sunt aceia care sunt sinceri in ce priveste intentiile lor si care nu iti promit marea cu sarea. Acei oameni care te lasa pe tine sa alegi. Daca momentan esti suficient de puternica sa mai iei o bataie. Sau sa alegi ca trebuie sa mai treaca ceva timp. Ca nu esti pregatita momentan.
Cauta sa te asiguri cumva ca nu are intentii ascunse, atat cat poti, ca nu e vreun traficant de femei sau doamne fereste mai ce.
Cat despre a te feri de a fi ranita, ti-am spus, poti fi sigura ca se va intampla.
Dar sentimentele frumoase si ranile sunt lucruri diferite. Nu le amesteca.
Iubirea nu doare. Faptul ca faci sex cu o persoana care e atenta cu tine si te aduce in extaz fara a ignora ce simti tu atunci si ce esti dispusa sa faci, nu ar trebui sa doara. Doare doar faptul ca tu vrei mai mult. Dar 1 seara e mai mult decat nimic. Poate ar trebui sa te gandesti si la asta.
Sa experimentezi viata e frumos si ranile ce apar odata cu asta nu schimba cu nimic frumusetea ei. E un rau necesar.
Nu știu. Eu nu sunt genul care sa se culce fără sa.aibă o arie. Am. încercat odată cu fostul meu prieten. Și am început sa îmi placa iarăși de el. Și nu mai pot. Poate o sa mi placa de el... poate o sa îndrăgostesc.
Ce inteleg eu din ce imi spui tu este ca ai tras o concluzie. Parerea noastra nu mai este necesara. Te-ai gandit de 7 ori la posibilitatea de a se intampla ceva cu tipul ala. Apoi de 8 ca inca nu esti pregatita. Deci nu esti pregatita. Mai asteapta. Nu e acum momentul. Nu e sa se intample ceva cu tipul asta. Dar iti recomand sa te gandesti la ce ti-am spus. E normal sa gandesti asa acum. Sa nu fii pregatita. Dar nu lasa sa treaca 10-15-20 de ani pana sa fii. Reflecteaza asupra lucrurilor astea. Nu lasa viata sa treaca pe langa tine. Se poate sa dai peste niste tipi faini carora chiar sa le pese de tine si sa nu ii vezi, sa nu fii pregatita. Ar fi pacat.
Stii care e cel mai bun medicament pentru teama? Informatia. Sa fii convins ca ai raspunsul. Sa stii ca indiferent care va fi deznodamantul alegerii tale, ai facut o alegere buna prin simplul fapt ca ai ales sa experimentezi viata.
Vezi ce au simtit alte persoane la varsta ta? Cum au depasit ele sentimentele pe care le ai. Starile pe care le traiesti. Gandurile astea. Cum isi explica acum sexul. Ce asteptari ar trebui sa avem de la noi si de la ceilalti. Studiaza. E singura cale de a depasi gandurile astea. Studiaza pana cand esti pregatita sa si experimentezi. Pentru ca niciodata nu stii daca esti pregatit pana nu incerci.
Nu o sa dau peste tip faini. Pe mine băieții doar așa mă plac și mă vor pentru ca arat bine... dar nu pentru ceea ce sunt
Dar tu stii ceea ce esti? Poate nu esti suficient pentru a fi respectata? Poate mesajul tau pentru ei este: nu ma respecta, nici eu nu ma respect, de ce ai face-o tu? Verifica-ti atitudinea. Viata. Pasiunile. Cat din ceea ce esti inseamna opinie si cat inseamna actiune. Intalnesti tipii pe care crezi ca ii meriti. Mai gandeste-te si peste 2-3 ani o sa vezi altfel lucrurile. Asta in masura in care faci ceva in sensul asta, bineinteles.
Normal ca vreau sa fac ceva în sensul acesta. Normal am și eu defecte și încerc sa mi le schimb. Sa nu mai fiu așa în alta relație. Dar nu știu de ce mă simt așa. Și as vrea și nici nu as vrea. Poate o sa mi para rau. Nu stiu. Poate cel mai bine e sa mă îndepărtez cât de cât de el. sa nu mi mai fie așa. Poate greșesc dar nu pot. Subconștientul meu nu mă lasă. Îmi zice ca nu e bine. Dacă nu sunt intr-o relație și mă culc as face doar rău.
Asta e adevarul tau acum. Accepta-l. Nu trebuie sa renegi ce esti acum ca sa construiesti ceva diferit. Nu trebuie sa distrugi. Crede ce crezi acum si actioneaza in consecinta. Dar informeaza-te. Poate intr-o zi vei crede altfel. Sau poate nu
Nu știu. Poate sunt fata de moda veche. Poate nu vreau sa mă simt așa. Vreau sa am și eu o relație. Nu doar așa. Dacă sunt fata mai cuminte? Eu nu ies în cluburi, nu prea ies în oraș. Nu beau? De fumat fumez. Dar nu foarte mult și dacă nu accept așa ceva sunt o persoana așa rea? Nu. Cred ca sunt doar conștientă ca așa ceva nu e bine. Nu știu. Eu așa sunt și așa o sa fac sa fie bine.
De moda veche nu inseamna neaparat si gresit. Daca te-ai hotarat ca vrei o relatie se pot intampla doua lucruri. Ori vei avea o relatie. Ori vei intalni candva un tip care te va face sa renunti pe moment sau definitiv la principiul asta. Time will tell. Ce cred eu ca spui de fapt este ca esti fericita si ai placeri si satisfactii care sa tina locul unei aventuri de o seara. Si ca nu ai renunta la placerea si siguranta de acum, nu ai risca sa fii nesigura si sa fii ranita decat de cineva care e dispus sa isi asume consecintele si sa te ajute sa repari ce s-a stricat dupa vorbele sau actiunile lui, chiar daca e vina lui exclusiv sau nu.
Te inteleg. Nici eu nu pot sa fac lucrul asta. Desi sunt baiat.
Nu am prieten sunt singura. Nu pot sa zic ca sunt fericita sau nu. Dar mi-e bine. Nu pot sa fac mai mult. Nu pot sa mă culc cu cineva cu care nu sunt intr-o relație. Chiar nu pot. Ceva mă opteste. Oricât de mult îmi doresc asta nu pot. Presimt ca pe urma o sa mi para rau.
Sexul este ceva frumos. Poate te-ar ajuta sa reflectezi asupra gandurilor care ti-ar spune ca te simti folosita. Sa iti schimbi gandirea. Sexul este cea mai frumoasa trezire la realitate.
absolut super, merita funda
Daca tu nu vrei sa fi folosita, sa fie doar o partida si atat de ce esti asa confuza? e? parca parca ti-ar place putina calareala recunoaste. asta e exemplul tipic de logica feminina "lasa-ma-mi place" sau mai precis "baiatul ala frumos tocmai s-a despartit de ex si se da la mine ahhhhhhh dar eu nu vreau sa fiu doar jucarie sexuala, dar totusi as vrea sa ma vada ca iubita (
wuaa wuaaa" daca esti fata cu principii hotarata bla bla atunci nu ar trebui sa te intereseze ce face el, in schimb pun pariu ca il stalkuiesti 24/24h. asta e adevarul ma fetelor va plac baietii rai hai recunoasteti, oricum baiatul din ce ai descris este istet si bag mana in foc pana la rev tu o sa te culci cu el pentru ca e destept si stie sa te manipuleze si sa se joace cu mintea ta cum deja a si inceput lucrul asta, dovedit prin intrebarea ta confuza
In primul rand, trebuie sa intelegi ca orice soi de persoana care iese dintr-o relatie o sa fie, variabil, destul de inabila emotional. Multi se racesc fata de diverse alte relatii, altii refuleaza in prieteni, bautura, alte vicii... altii se arunca in alta relatie, sau in sex. Toate astea sunt tactici de uitare, de a confrunta situatia data si de a o da la o aprte. Cu alte cuvinte, sunt o faza. Acum, depinde de tine daca vrei sa fii doar o faza trecatoare, un "medicament", si iti asumi riscul sa nu ii mai fii necesara ulterior.
Nu știu ce sa zic. Poate o sa.mă îndrăgostesc. El a zis cla ca nu vrea relație încă și nu vrea sa mă facă sa sufăr. Sincer nu știu. Mă și atrage. Azi mi-a zis ca am acel ceva special și asta îl atrage. Nu stiu poate sa și zică așa. Ca sa mă facă sa îl cred și eu sa îl cedez. Urăsc acei băieții care ies dintr-o relație și îmi apar în calea mea și îmi zic ca nu mai pot sa aibă o relație după ce eu n-am îndrăgostit. Poate ca mi-e teama. Nu stiu.
Pai nu vrea o relatie, nu vrea sa te faca sa suferi, si tu totusi iti pui intrebari? E clar ca va fi doar o partida, e clar ca nu se va baga din motivele date si altele. Trebuie sa-ti stabilesti foarte clar prioritatile. Dragostea o fi oarba, dar exista totusi autocontrol. Si atractia poate fi rezistata.
Dupa cum ti-a spus bunny omul are si el carapacea lui in care se ascunde ca sa uite fosta iubita,banuiesc ca dorinta sexuala nu o ascunde, trebuie sa vorbiti ca doi oamenii maturi ca sa stii daca vrea o relatie sau nu, daca nu asta e, isi vezi de viata ta si el si asta e, daca a iubito e greu sa reintre intro relatie eu il inteleg, inteleg ca la fete e usor azi cu unu maine cu altul da la noi barbti e mai greu iubim foarte mult
Chiar deloc nu e așa ușor. La mine cel puțin. Eu nu sunt ca alte fete. Eu nu cedez așa ușor. Trebuie sa fie și atracția și Sammy placa chiar așa îmi este puțin greu. El mi-a zis ca nu mă presează ca nu vrea sa mă simt folosita. Nu stiu. Sincer nu știu. Poate la altele le-o fii ușor dar mie nu mi. Și eu sincer nu am întâlnit un băiat care sa sufere așa mult după o fata. Cel puțin după mine. Am suferit eu mai mult când pe el îl durea în 14. Depinde și de persoana și de caracter. Nu toți sunt la fel și nu toate sunt la fel.
Daca nu te atrage de ce mai vb cu el?
Mă atrage. Dar nu știu ce sa fac. DaVa atunci nu va mai fii așa? Dacă doar pe moment va fi atracția. Și atunci pauza.
Daca nu vrei sa fi o partida lasa omul in pace, NU IL PERTURBA, pun pariu ca il sacai la cap de numa
Pentru ca asa sunt fetele frate: "lasa-ma imi place"
Eu zic sa nu cedezi. Poate vrea doar o aventura cu tine. Zi-i direct ca nu e genul tau(in cazul in care nu il placi) sau indeparteaza-te de el (daca il Placi)
Nu știu. Cred ca o sa mă îndepărtez. Nu stiu. Îmi și place de el. Dar dacă o sa mă îndrăgostesc de el. Ce o sa fac? Nu știu...
Nu te indragosti, daca nu vrei sa fii ranita. Totul se bazeaza aici pe riscuri. Lasa-l in pace. Cred ca e genul de baiat care vrea doar aventuri de-o noapte. Ia in calcul ca ai putea ramane gravida
Nu te arunca in plasa lui. Vrea doar sex. Cum ai zis si tu nu iti place sa fi folosita. Nu il mai baga in seama si gata. Vrea doar sa te foloseasca.
Mario1996 întreabă: