| OanaDD a întrebat:

Buna,

Eu 19 el 35...

Eu am 19 ani, am avut 2 iubiti pana acum. Dar din pacate nu a mers cu ei desi am facut tot ce a tinut de mine. Ei eram apropiati de varsta cu mine.

Acum am iesit oarecum din greseala cu un tip ce il stiu demult si are 35 de ani. Eu stiam ca are iubita dar el zice ca nu mai are dar e complicat de explicat.

E aiurea daca el are 35 si eu 19? Imi place cum gandeste si are o situatie buna.
Mami mereu l-a laudat.
Cum sa procedez mai departe?
Pupiciiii!

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Diferenta mult prea mare intre voi doi, relatie care nu va functiona prea mult.
Dar daca il place mami al tau, de ce nu-l ia ea?

| VoidEternal a răspuns:

Procedează cum simți. Dacă vă înțelegeți și apreciați reciproc, restul nu mai contează.
Atenție însă, aprecierea e bine sa fie bazată pe trăsăturile de caracter și personalitate nu pe "situație". Asta e doar un alt fel de a spune că are bani. Nu de acolo ar trebui să înceapă o relație adevărată.

| 1997onur a răspuns:

Din greșeală))))))))

| 1997onur a răspuns:

Cum sa procedezi mai departe întrebi?))))))))

| 1997onur a răspuns:

Tot din greșeală)))))))

| anonimuIl a răspuns:

Unul de 35 de ani nu are ce face cu una de 19 ani.

| anonimuIl a răspuns:

Nu visa la casa lui sau banii lui că nu te va lua de nevastă.

| Aditu94 a răspuns:

Prima data comunica cu el, cunoaste-l foarte bine..macar pe jumatate, iesi cu el, dar nu te grabi sa ii dai satisfactie prin a te duce in pat sa faceti sex..in rest.e viata ta.dar gandeste-te foarte bine, daca ai sa il mai vrei peste 10-15-20-25-30 ani ..cand e va fi batran si tu o tipa sexy si voluptoase.

| Gândesclarece a răspuns:

Sa l lași că nu e de tine și găseșteti unu de vârsta ta!

| Bogdanel27 a răspuns:

Faci exact ce simți nu ce îți impune cineva. Gândește singură de acum ești matură ești, majoră

| RonaldoGOAT a răspuns:

Sper ca nu va vad pe Youtube la Justitiarul din Berceni, lasand asta la oparte imi place cum gandesti el moare mai repede si tu iei averea win win situation

| Mar1cika a răspuns:

Diferenta dintre voi este aproape dubla iar daca mama ta il lauda eu zic sa il pasezi ei