Hei, lumea intotdeauna va vorbi si va critica, indiferent de cuplu. Nu e atat de ciudat, sunt unele cupluri unde fata e mai mare decat baiatul ..acolo e cam stanjenitor pentru amandoi. Dar in cazul vostru, e ok. Uneori poate ea isi mai ia si niste tocuri Lumea se uita "ciudat" pentru ca se observa diferenta cam tare dar nu pentru ca da prost, sau ca v-ar rade. Eu una nu as face asta Important e ca va iubiti! >
DH=30cm, cam cat un monitor de 18 inch. Cam mult, bre dar nu e un capat de tara.
Daca pe ea nu o deranjeaza tocurile, ar face bine sa poarte mereu unele intre 5 si 8 cm. Da mai bine, parerea mea. Si vad ca te intereseaza parerile din jur!
Iubirea nu tine cont de inaltime...
Era mai urat daca tu erai mai scund decat ea
Iubirea nu constă în aspectul fizic.Degeaba ești frumos/frumoasă; înalt/înaltă etc, dacă ești prost și nu ști să iubești. Dacă fata aia ține la tine, n-o lăsa pentru o înâlțime mai mare, lumea comentează mereu, doar ști că pe toți îi mănâncă limba. Iubiți-vă mult și nu țineți cont de aiurelile spune de oameni. Good luck!
Hey iubirea voastra nu trebuie sa fie afectata de prostia asta. offf nu mai bagati in seama ce zice lumea.
si cee? LAsa-i sa se uite, daca tie iti place de ea, NU TREBUIE SA-TI PESE CE ZIC ALTII. Eu in locul tau i-as injura
De ce sa le para ciudat? Poate le-o fi ciuda sau ceva de genu.Nu ii lua in seama si vezi-ti de drum.Ei nu au absolut nicio treaba cu tine.
Sper ca te-am ajutat!
In dragoste nu conteaza, varsta, inaltimea, greutatea sau alte aspecte de genul. Stati linistiti si iubiti-va! Nu conteaza ce parere au cei din jur, atata timp cat va purtati o dragoste adevarata. Sa va tina cat mai mult relatia!
Oricum cind vezi un sarnic si un elefant nu-i chiar placut:d sunt fete mai inalte ce te vei potrivi mai bine
TnCristinaa întreabă:
Anonim519 întreabă: