| fghjklkj a întrebat:

eu am 11 ani si imi place de cea mai buna prietena a sorei mele si ea are 12.Si spune ca vrea sa fie cu mine dar cand ne intalnim nici macar nu se uita la mine si atunci cand ma apropii s-o sarut ea pleaca si cred ca ii place de alt cineva.Deci cum procedez?

Funda big grin

Răspuns Câştigător
| Hasz a răspuns:

Lasa-l ma in pace. Oricum incearca sa fi si tu indiferent cu ea. Daca nu merge despartate de ea pentru ca inseamna ca fata aia este proasta si nai ce sa te intelegi cu ea.Asa a cam patit si eu si la un moment dat mi-am zis in capul ''ba n-am ce sa ma inteleg cu fata i-am facut cinste tot timpu, mi-am zis gata da-o dracud e fata ca mai sunt o gramada in lumea astalaughing'' asa ca am parasit-o si am cunoscut si alte fete.Bafta.

10 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Buna! Pentru varsta ta esti cam tupeist cu fetele.N-ati auzit de timiditate, rusine, teama? Da! Fetele au asa ceva.La 12 ani este normal sa tremure cand aud de un sarut.Cam pe la varsta asta isi fac un "prim prieten".Ia-o usor! Pupici pe obraz, apoi din greseala(intentionata) pe buze.

| vάĝàвøήτ a răspuns:

Hmm poate e mai sensibilă şi se ruşinează repede. Incearcă sa vorbeşti cu ea despre lucrul ăsta.

| DyNo a răspuns:

Cred ca ii este mai timida, nu este usor la 12 ani sa te saruti, mai ales daca esti mai timid. Daca spune ca vrea sa fie cu tine, nu cred ca place pe altcineva.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

La 12 ani la ce dq te aștepți?

| wsc a răspuns:

Pai dragule, i-a fa tu putin pe indiferentul cu ea sau afiseazate cu alta fata sa vezi cum reactioneaza, daca e geloasa merita efortul daca nu cauta alta.

| MartiniShoot a răspuns:

Sunt 2 cazuri 1tongueoate vrea sa te necajeasca sau 2:Tine la tine dar nu vrea sa fie langa tine in preajma prieteneelor incearca sa mergi cu ea intr-un loc unde sa fiti doar voi 2 si sa incerci daca nu mai bine intreab-owinking App si eu am patit asta dar am 12laughing

| MartiniShoot a răspuns:

Pai incearca sa mergi intr-un loc singuri si sa incerci chestia asta sau intreab-o ca poate nu vrea sa fie vazuta in preajma ta cand este cu prietenele

| mih2el2 a răspuns:

De la 11 ani te gandesti la asa ceva? la varsta ta ar trebui sa te joci cu masinutelelaughingmai ai timp sa te indragostesti si peste 4-5 ani

| Cr1su a răspuns:

Pai cel mai bun mod ca sa o testezi e sa incerti sa o faci geloasa vorbestei de alta fata sau iesi cu alta si urmareste-i reactia mult
Succes

| utpman a răspuns:

Tu la 11 ani vrei sa saruti o fata? e aiurea dar cred ca trebuie sa o iei mai usor la inceput k poate si ei ii e teama la inceput sau poate ii este frica sa exprime ce simte in public. si daca tu crezi ca iese cu altul incearca sa o urmaresti si sa vezi ce face cateva zile dar fara k ea sa stie si daca intr-adevar iese cu altul raspundei cu aceeasi modeda. iesi cu alta fata dar sa faci asta in fata ei ca sa vezi daca e geloasa sau te ignora. incearca sa ii citesti gelozia sau supararea in ochi sau daca vrei o metoda mai simpla incearca sa ii spui ce simti si ce crezi si bate-o la cap intruna pana o sa iti spuna adevarul. sau ia exemplul meu: stai sa salivezi dupa una super tare si uitate la fundul ei. ce?! puteti sa raportati ca am spus fund k ma doare in rahat!