| anonim6826 a întrebat:

Eu am 17 ani.De 8 luni sunt cu un baiat.Defapt.am fost.sigh
Ne.am despartit deoarece o prietena [ nu stiu cine este aceasta prietena.doar mi. a zis " o stii, iti e prietena."] i. a zis ca il insel.straight face Lucru care niciodata nu s. a intamplat.Nici nu stiu ce sa fac.Il iubesc! Enorm.straight face help?

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar daca tipul asta asculta de vorba lumii si de tine mai putin atunci nici nu te merita. Adica eu, daca cineva ar veni si mi-ar spune ca sotia mea ma inseala, i-as spune lui sa ma puna cu "realitatea" in fata, ca altfel nu l-as crede.
Spune-i ca lipsa lui de incredere te doare, ca el se indoieste asa numai dupa spusele unei persoane "de incredere". Nu are rost sa mai continui cu relatia cu el, lasa-l sa-si dea el singur pumni in cap cand o sa descopere adevarul.
Cat despre ea, trece-o pe vecie la categoria "straine si necunoscute".
Iti urez sa-ti gasesti jumatatea adevarata,
Pace!

| Rukhsandra a răspuns:

DAca te iubeste nu apleaca urechea la toate "prietenele"...
Uneori prietenele pot devebni geloase si atunci sa-si bage coada in relatia ta cu iubitu' tau
Oricum 8 luni e mult timp... vorbeste cu el si vorbeste si cu "prietena" aia

| flory_9483 a răspuns:

Prietenul tau inca nu a invatat ca nu este bine sa aiba incredre in alte persoane decat in tine, probabil ca si tu aveai unele scapari, de prietenul tau a crezut asta,, ia, prietena ta,, la facut sa inteleaga prin acele scapari, ca tu l-ai inselat.La scapari ma refer:poate aveai treaba si nu puteai sa vb cu el, si la mintit ca erai cu altcineva. Dar stai linistita ca el va regreta ca sa luat dupa ea, si adevarul va iesi in curand.Tot ce iti spun este sa nu suferi dupa el, pentru ca atunci cand va afla adevarul se va intoarce la tine, nu este bine sa ai o prietena adevarata pentru ca ea este de fapt dusamnul tau, tu povestindu-i despre prietenul tau, ea s-a indragostit de el.De aceea apreferat sa ii spuna ca l-ai inselat ca ea sa isi poata face loc in inima lui, si sa nu te razbuni pe ea, daca va fi impreuna cu el, pentru ca aceasta relatie nu va duce mult.multa bafta

| Ros3Blu3 a răspuns:

Dc nu are incredere in tinesad? probabil e ceva la mijloc de a crezut nu stiu incearca sa vb cu el e singura solutie straight face

| Ros3Blu3 a răspuns:

Amice tu copiezi raspunsu la toti? potoleste'te odata da raspunsu tau nu da copy pastewinking scuze ca pun asta la itrebarea ta

| Ros3Blu3 a răspuns:

Ma refeream la nimic ala big grin

| Nimic special a răspuns:

Incearcasa vb cu el sa-l lamuresti lucrurile, e naspa sa se duca o relatie de 8 luni in rapa.
Mai este o varianta poate el a inventat aceasta poveste ca sa se desparta de tine.straight face
Deci incearca sa vb cu el urgenttt!
succes!:*

| ysa a răspuns:

Zii repeta i la nesfarsit ca il iubesti. daca tine la tine t iarta, daca nu va face asta inseamna ca nu te iubeste. sa stii mereu asta. cine iubeste mai da o sansa pentru ca nu poate lasa p cineva care iubeste. si in plus daca n ai facut nimic cu atat m mult deschide i ochii. macar atat. succes

| andra_7810 a răspuns:

Daca crede in orice p****** atunci nu te iubeste poate nu tea iubit si vroaia sa se desparta de tine inventand o poveste prosteasca dar oricum incearca sa-l uiti sunt multi baieti in lume asa ca gasesteti altul ca tu poti sa-l uiti ai fost doar 8 luni cu el.

| Nik a răspuns:

Dc nu are incredere in tine? probabil e ceva la mijloc de a crezut nu stiu incearca sa vb cu el e singura solutie

| sorina_9001 a răspuns:

Zi sa o aduca pe "prietena" aia si sa te puna fata in fata cu ea si atunci o sa se afle adevarul.Si zi fostului tau prieten sa ii zica "prietenei" tale sa il aduca si pe "tipu" cu care l-ai inselat.Atunci ea o sa gaseasca scuze ca nu poate veni, are treaba bla bla si na poate prietenul tau o sa isi dea seama adev mincinoasa.

| anonim6826 explică:

Tin sa zic ca acum am aflat ca aceea fata era chiar cea mai buna prietena a mea. Ea a facut asta stiind ca eu tin enorm la el.

| caloryn a răspuns:

Pai ar trebui sa il intrebi :tu chiar crezi ca eu te insel? dar poate tu ma inseli? eu te iubesc!