| Sisuu a întrebat:

Eu am 17 ani iar prietenul meu 25, e o diferenta mare de ani dar nu imi pasa! Sunt cu el de 1 an insa el a avut o rel de 2 ani inainte.Il iubesc iar el imi arata ca ma iubeste, dar o problema aici este fosta lui.Nu il cauta la tel sau ceva de genu, dar se vede ca e obsedata dp el, din moment ce el i-a dat papucii si in plus s-a culcat cu el. Faza e ca pot spune ca ne urmareste.De exemplu cand iesim la disco incearca sa se faca remarcata, se tot plimba prin fata lui, se uita insistent, iar eu cand ma duc la baie(ca o fata, sa ma aranjez.)ea vine dp mine impr cu prietenele ei, nu imi spune nimic insa se vede ca o face ca sa ma enerveze si sa ii dau el papucii. El s-a mai intalnit si cu alte fete inainte, deoarece se certa des cu ea, dar ea facea in asa fel ca ele sa nu mai vrea sa se mai int cu el.Incep sa devin obsedata.crying. m-am saturat sa o tot vad, pe unde ne plimbam noi, hop si ea...si mi-e teama ca el inca tine la ea, chiar daca mi-a repetat de mii de ori ca pe mine ma iubeste si chiar mi-a demonstrat asta. Spuneti-mi si mie ce pot face ca sa nu ma mai stresez.in plus e chiar nasoala si toata lumea i-a spus lui ca se potriveste cu mine, si n-as avea motive sa ma complic atat dar... mi-e frica daca in sufletul lui mai tine chiar putin la ea!:-

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cu cat gandesti mai mult cu atat iubesti mai putin!

Pe scurt, uita de ea si vezi-ti de relatie!

3 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

In iubire varsta nu conteaza. Prietenul tau trebuie sa rezolve aceasta problema cu fosta, sa o puna la punct ca sa zic asa, sa o faca sa inteleaga ca nu mai poate fi nimic intre ei. Tu nu ai ce sa faci, orice i-ai spune ei, te vede ca pe o rivala. El poate face ca aceasta situatie sa inceteze, discuta cu el despre acest lucru, spune-i ca te deranjeaza foarte tare. Dar ma intreb, oare pe el nu il deranjeaza? Ar trebui sa fie si el la fel de stresat ca tine.
Oricum bafta, daca va iubiti veti trece si peste aceasta problema.:*

| Lavy_5946 a răspuns:

Hai sa iti spun un secret: intotdeauna pe cine crezi ca iti este dusman sa ti-l apropii! nu degeaba se spune "fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur" incearca sa te imprietenesti cu ea, si sa te faci ca iti e mila de ea mai ales ca s-a culcat cu el si apoi el i-a dat papucii. ii poti spune chiar si niste minciunele nevinovate pe care ea nu le-ar putea afla daca st adevarate sau nu. de ex ii poti spunek el a stat cu ea din mila mai ales in ultimul timp si chestii de genul. dar ai grija sa nu te prinda el! fa-te ca vrei sa o ajuti, ca iti e enorm de mila de ea, si asa mai departe. apoi, daca esti sigura ca el te iubeste nu iti mai bate capul oh go on stai linistita si vezi-ti de viata ta. fii fericita ca numai cine e fericit poate face si pe altii fericiti. daca el va observa obsesia ta nu va mai dura mult pentru ca baietilor nu le place sa aiba niste iubite atat de geloase. iti spun din experienta proprie. relaxeaza-te si fa cum it-am zis.

aaa si ink ceva-nu ai precizat daca te-ai culcat ink cu el sau nu. daca nu te-ai culcat te sfatuiesc sa nu te grabesti deoarece el e mult mai mare si te poate lasa oricand, cautand pe cineva mai aropiat de varsta lui. daca te-ai culcat insa cu el, incearca sa luati o pauza in asta si sa vezi daca accepta. daca insista si vrea sa continuati cu raporturi sexuale, ins ca asta e principalul motiv pentru care sta cu tine. poti face macar o proba, o perioada, apoi poti continua.

eu iti urez bafta si sper sa reusesti sa o elimini din viata voastra pe fosta lui pr. te pup ai grija de tine pa pa

| gigolo09 a răspuns:

Du-te la ea si zii: -Fa nu te mai da la barbatul meu, ai inteles? ti-a dat papuci acum du-te dracu pe drumuri, gasesteti pe altcineva, asta e barbatul meu, du-te dracu de tarfa imputita. Atat trebuie sa-i zicibig grin