Un baiat de 25 de ani nu vede intr-o fata de 17 ani decat o " prospatura" in vederea unei viitoare relatii bazate pe sex. Nu puteti avea nimic in comun, nici macar timpul lui liber.
Facand un mic calcul 17 25 3+5 =8, in numerologie se spune ca acele cupluri intre care sunt 8 ani diferenta, nu prea rezista de fel, el iti putea fi tatic.Te-ai intrebat oare ce ii place lui la tine? Iar tie ce ti-a placut la el? Faptul ca are 25 si are masina? off
Nu se pune problema în mașină. nu mă iteresează deloc asta. mi-a plăcut modul lui de a fi, cum privește el viața și faptl că mă face să zîmbesc și să mă simt bine și pe asta cu tăticul nu o înțeleg. tătic la 8 ani? am rugat un ajutor, dar nu...
Iubito, si eu sunt in exact aceeasi situatie. Eu 17, el 25. E o diferenta marisoara, care insa se vede din ce in ce mai putin odata cu trecerea timpului. E adevarat ca exista riscuri in a avea o relatie cu un tip de 25 de ani, pe cand tu ai doar 17. El e mai experimentat, si te poate rani destul de usor. Tot ce trebuie sa faci tu e sa te ti tare pe pozitii si sa nu faci nimic din ceea ce nu vrei. Nu-l intrebba daca e prietenul tau, ar fi imatur, ar insemna ca tu deja te gandesti la viitor, si poate nu-i cazul. Ramai putin indiferenta, nu-i oferi nimic pe tava si nu te lasa cucerita de vorbe. Daca chiar tine la tine o sa-ti demonstreze asta, o sa aiba rabdare cu tine. E super sa ai un prieten mai mare, poti invata multe lucruri frumoase de la el. Dar ai mare, mare grija. Ca nimic nu e ce pare a fi. Cat despre mine, eu urmez aceleasi sfaturi pe care ti le-am dat si tie, si pana acum e bine. Muult succes scumpo! :*