| alinutza4a a întrebat:

eu am aceiasi problema cu bubulina: sunt in clasa a12a.Cu un coleg (nou) ma inteleg f bine, radem mereu etc. Mi-a zis intr-o zi pe mess ca lui ii place ca sa intelege bine cu mine, ca el nu prea se intelege cu fetele, numai ca eu sunt mai baietoasa si probabil d-aia. nu se referea ca sunt baietoasa in adevaratul sens al cuvantului ci asa ma de gashca, a zis ca sunt draguta si feminina dar sunt genul de fata care se intelege mai bine cu baietii ( ceea ce este adevarat). Mie imi place un pic de el, cum as putea sa devin mai pe placul lui, adica sa nu ma mai vada numai ca pe o amica? mersi mult

2 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Incearca sa ii dai de inteles. Atat incat sa nu fie clar dar sa il faci sa se intrebe. Sa ii zambesti mai des si pur si simplu sa il bagi in seama. Eventual sa mai adaugi cate un: imi place bluza ta, nu mi-am dat seama pana acum ca ai un zambet frumos. Chestii care sa fie rare si sa fie in contrast cu ce am numi normalitate. Adica sa te comporti normal dar din cand in cand sa fii ceva mai prietenoasa. Eventual nu ar strica sa ii arati ca poti face o delimitare fata de ceilalti baieti. Sa il faci sa inteleaga ca fata de ceilalti baieti el este mai special.Sa ii arati asta prin faptele tale si sa subliniezi asta cumva.

| Mihai7best a răspuns:

Cicaleste-l un pic si da-te putin pe langa el big grin