Eu cred ca ne putem bucura cu adevarat de relatia fizica doar dupa ce ne casatorim. Daca prietenul tau doreste ceva serios adica sa va casatoriti si tu il iubesti, cred ca esti norocoasa, foarte multi fug de angajamente pe termen lung, spre nefericirea lor.
Bună.
Tu din relația trecută nu ai învățat oare nimic?
Dragostea fizică vine de la sine, nu cerută!
Pa, pa.
Daca ti-a dovedit ca te iubeste indiferent da starile tale eu zic ca ar fi oke nu are ce sa fie rau mai ales daca is si iubesti. Bafta :*
As zice sa il astepti.Adica sa astepti sa-ti ceara el asta.Si daca ai facut ce ai facu(l-ai injurat). Inseamna ca te iubeste.:-P Dar nu te grabi:-P
Nu stiu cati ani ai. Eu nu cred ca nici o relatie sexuala avuta cu o persoana cu care nu esti casatorit schimba in bine vreo relatie. Nici pe tine relatia fizica nu te-a apropiat mare lucru. Am citit ca pentru o femeie calitatea acutului sexual depinde de profunzimea relatiei emotionale, sufletesti cu barbatul respectiv. Si nu cred ca poti avea o relatie cu adevarat profunda cu cineva care nu vrea sa fie parte a unei dedicari de lunga durata asa cum e casatoria.
Una a fost relatia trecuta alta e acum.prima oara nu am iubit intr-un fel am fost nevoita. acum iubesc cu toata fiinta mea asa ca ce as fi putut sa invat din relatia trecuta daca acum e ceva cu tot si cu totul diferit?
Pai da dar...el mi-a spus de mai multe ori insa eu ma faceam k nu-l audsau ii spuneam sa mai treaca timpul e prea devreme.insa j eu il iub j el ma iub j chiar vrea ceva serios i-am cunoscut familia. asta credeti ca inca nu e ceva serios?
Cum a spus si ccriss daca te iubeste si il iubesti bine inteles trebuie sa simti in primul rand si tu asta, nu toti baieti sunt la fel poate din contra ar schimba relatia voastra in mult mai bine
Foarte rar gasesti baieti din astia care sa te iubeasca oricum l-ai trata si din cat vad el chiar tine la tine si nu te foloseste ( eu una am patit asta ) in fine ideea e k da ar trebui sa incepi relatiile cu el k cred ca o sa te iubeasca si mai mult ( cred ) Bafta :*
Anonima17191 întreabă: