anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, eu am avut o relație de 6 luni cu un băiat care e plecat din țară și orobema e că acum când a venit în țară îmi face glume la telefon cu moșnegi, știu că e el pentru că i-am auzit vocea.Eu îl am la block peste tot pentru că când ne-am despărțit și a făcut altă iubită și eu nu am putut accepta chestia asta atunci pentru că îl iubeam și el și a bătut joc de mine 6 luni și doar mia pierdut timpul, spun că și a bătut joc pentru că nu mi răspundea la mesaje aproape deloc nu mă băga în seamă și se ducea își căuta ocupație și pe mine mă lăsa 8 ore fără un răspuns el nici nu era la muncă și era activ câteodată și eu mă gândeam dacă a pățit ceva și nu puteam dormi și plângeam și el când răspundea zicea că vai că a adormit dar el fusese activ și tot nu răspundea asta care vă faceți o idee despre el.Acum că a venit în țară și au trecut aproape 6 luni de la despărțire are chef de mișto, voi ce ziceți mai are rost să îl dezblochez să îl iau la întrebări ce are? El are acum și altă iubită tot de vreo 6 luni e cu ea, eu parcă nu maș mai complica cu el adică mia făcut rău cât am fost cu el de îl țin minte

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Viata merege inainte FARA el!

5 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Daca iti raspunzi singura ca nu are rost sa iti pierzi timpul de ce? De ce mai iti bati capul?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă este asa, nu are rost sa te mai împaci cu el.

| Kiran a răspuns:

Nu, cea mai mare lovitura ce poti sa i-o dai este sa nu iti mai pese de el, ca si cum nici n-ai fi existat, o sa incerce mai apoi sa te provoace mai tare dar nu ii mai raspunde, e obsesiv acest individ si neserios.

| Mircea2Cel3Ciornei a răspuns:

Impaca te cu o carte, ar fi mai bine pentru toti.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Buna! lasa l pe mos in pace! Lasa l la bloc!