| killerkiss a întrebat:

Eu am avut un iubit cu care am fost 2 ani. De anul trecut din iarna ne-am despartit, dar tot vorbim la telefon, cateodata chiar si cum am fi impreuna.suntem prieteni foatre buni, povestim orice, si probleme. Eu nu vreau sa ne impacam, a fost deizia mea sa ne despartim, doar ca am nevoie de el ca prieten, el ma intelege cel mai bine si cu el pot sa vorbesc orice.Si el a recunoscut ca ne intelegem mai bine asa decat daca am fi impreuna dar nu stiu, mi se pare ciudat, dat fiind ca imi mai spune cateodata si ca ma iubeste.Nu stiu ce sa fac... Daca nu o sa mai vorbesc cu el o sa pierd un prieten bun... dar daca o sa vorbesc cu el, el o sa vrea sa ne impacam. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Nu mai amagi omul. Nu mai discutati o perioade destul de mare si lasa-l sa isi gaseasca pe alta capabila sa il iubeasca asa cum merita. Esti egoista si preferi sa continui chiar daca tii la el doar ca la un prieten foarte bun pe cand el poate chiar te iubeste.

| Slavian a răspuns:

Salut,
Ii poti spune despre problema ta, si daca chiar este un bun prieten te va intelege, daca nu, fii sigura ca nu vei pierde un prieten bun.