| Sakura_7901 a întrebat:

Eu am fost cu un baiat dar a fost ceva trecator deoarece a fost o farsa pusa la cale de colegii mei.Insa eu cu timpul ne-am indragostit reciproc unul de altul! am fost impreuna timp de un an happyhappy apoi...sad o fata s-a transferat in clasa noastra o fata pe nume Ioana ea vazandu-ma cu Alex(baiatul de care v-am povestit) a devenit geloasa si mi-a luat locul de iubitasad alex indragostindu-se de ea sadsadsad.acum...pe alex l-am vazut doar o data in vacanta de vara si m-am bucurat. vreau sa vb cu el dar pe mess dar intra foarte rar
orice sfat e binevenit!happy
multumeschappy

Răspuns Câştigător
| Fillaide a răspuns:

Pai nu stii unde locuieste el? Nu spun sa te duci la el acasa, dar plimba-te prin apropiere de casa lui, poate il vei vedea. Daca locuieste la bloc imprieteneste-te inca cu cineva de acolo, si mergi mai des in vizita.
Nr de tel al lui nu il ai? Nu prea cred sa nu-l ai.Deci daca il ai mai trimitei vreun mesaj de genul "buna, ce mai faci?" adica te adresezi ca unui amic cu care nu ai vorbit demult.
Bafta!

4 răspunsuri:
| ATB a răspuns:

Poate ca ar trebui sa il lasi cu alegerea lui, nu se poate sa il ti cu forta langa tine, esti micuta si te vei indragosti de alt baiat, o sa vezi ca e frumos, doar incearca sa nu suferi prea mult dupa ei. Sa fi iubita!

| Sakura_7901 explică:

Va multumesc! foarte bune sfaturi

| Dan a răspuns:

Ce mai stai, insista si tu cum a insistat si prietena ta cu Alex! happy

| Sakura_7901 explică:

Cel cu raspunsul anonim! ai grija se vorbesti! sa stii ca am raportat raspunsul tau!