| Alis57 a întrebat:

Bună, eu am menstruație neregulata și acum ceva timp când mi am început viata sexuala mai exact un an, am mai avut dereglări hormonale în care trecea o luna fără sa-mi vina, acum la un an distanta mi-a venit pe luna noiembrie normal iar pe decembrie mi-a venit numai 2 zile și în alea doua zile a fost foarte putina menstruație îmi puteți spune dacă este vorba de vreo sarcina sau doar o dereglare cum am mai avut, menționez ca fac sex neprotejat dar el ejaculeaza afara.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Odata ce ai avut deja menstruatie pe decembrie, este evident ca nu esti graida.
In orice caz, sexul neprotejat duce si la accidente de sarcina, mai ales cand sunt partide consecutive de sex, in perioada ta fertila.

| Alis57 explică (pentru Violleta2022):

De ce este evident ca nu sunt dacă mi-a venit pe decembrie?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alis57):

Pentru ca atunci cand iti vine menstruatie, inseamna ca nu esti gravida!
Menstruatia se produce cand ovulul nefecundat este expulzat din corp.

| Alis57 explică (pentru Violleta2022):

Și dacă a venit puțin ce înseamnă?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alis57):

Ca-i putin sau mult, tot menstruatie este.
Ni se intampla tuturor ca fluxul sanguin sa fie diferit de la o luna la alta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Menstruatia dureaza de regula intre trei si sapte zile - insa acest interval de timp este diferit de la femeie la femeie sau poate sa fie diferita si de la o menstruatie la alta. Fluxul cel mai abundent de sange menstrual este eliminat in primele doua zile. In cazul tau menstruatia a tinut doar 2 zile din cauza producerii de mici tulburari hormonale care se produc frecvent la varsta ta.
Vizioneaza videoclipul in care medicul Dr. Ruxandra Dragomir medic primar obsterica-ginecologie, explica tot ceea ce este necesar sa cunosti in legatura cu sangerarea menstruala ciclica.
https://www.unica.ro/......escu-42559