| Alis57 a întrebat:

Bună, eu am menstruație neregulata și acum ceva timp când mi am început viata sexuala mai exact un an, am mai avut dereglări hormonale în care trecea o luna fără sa-mi vina, acum la un an distanta mi-a venit pe luna noiembrie normal iar pe decembrie mi-a venit numai 2 zile și în alea doua zile a fost foarte putina menstruație îmi puteți spune dacă este vorba de vreo sarcina sau doar o dereglare cum am mai avut, și când ma duc la baie și ma șterg uneori iese ceva gelatinos de acolo, uneori e alb alteori este un maro deschis menționez ca fac sex neprotejat dar el ejaculeaza afara.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Rezultatul testului de sarcina obtinut in urma efectuarii testului in acest moment, iti va oferi raspunsul care va fi in mod cert 100% VALID, VALABIL si mai ales CORECT. Este absolut/cu totul imposibil ca cineva sa poata sa ghiceasca daca exista sau daca lipseste hormonul de sarcina hCG in urina ta in acest moment.

| Teo29 a răspuns:

Sanse de sarcina exista mereu daca o faceti neprotejat
Sfat : Folosiți prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!

| Alis57 explică:

Menantionez ca vreau pararea persoanelor care au mai trecut prin asta, nu persoane care sa mi zică ce ar fi logic

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Alis57):

Indraznesc sa intru in orice pariu cu tine, in privinta parerilor pe care le astepti : vor fi egale cu 0 (zero) raspunsuri.