Ideea nu e rea deloc. Dar o să conteze foarte mult stilul "artistic" în care o vei pune în practică.
Doar înlocuiește "am pus ochii pe" cu "îmi cam place de".
După părerea mea, "am pus ochii" sună cam prea agresiv.
Pff, o cunosti indeajuns de bine incat sa-i ceri sfaturi in probleme de amor, dar nu ii poti spune simplu ca o placi? Preferi sa o iei prin invaluire, decat sa fii sincer si direct? Poate si ea te place, iar cand tu ii ceri sfaturi despre o presupusa alta fata pe care o placi, inainte sa-si dea seama unde bati tu de fapt, se enerveaza. Care-i cel mai rau lucru care se poate intampla daca-i spui direct? In cel mai rau caz, poate eventual sa zica "nu"...dar macar stii cum stau lucrurile si poti sa-ti vezi de treaba ta.
Asta in ce secol functiona?
In orice secol, important este sa fim oameni.
Cred ca-i o idee proasta sa intrebi direct o fata, chiar si asa in gluma, daca are iubit, mai ales daca o placi.
Mai bine o saluti si o intrebi ce face.
Daca-ti raspunde, atunci mergi mai departe cu intrebarile si vezi daca nu doreste sa iasa cu tine la o cafea sau prajitura...
Acela este momentul in care ea iti spune:
- ca ar fi bucuroasa sa iasa cu tine, ceea ce indirect ti-ar spune ca este singura si te place.
- ori te refuza, inseamnand ca are pe altcineva, sau iti spune chiar ea, ca are deja prieten.