| LulyXOXO a întrebat:

eu am un prieten. amandoi ne iubim reciproc da nu ne-am spus-o unul celuilalt in fata insa noi consideram ca toata lumea stie, insa el crede ca eu nu il plac Iar azi am fost la un teren si am facut putin ( mai mult ) misto de el da ma rog el o inceput oare acum sufera? pentru ca el spune tuturor ca ma place voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| zkyzzo a răspuns:

Din moment ce el foloseste psihologia inversa ca sa iti arate ca te iubeste tachinandu-te ( ai spus ca el a inceput) ar trebui sa ii spui ca il urast. In asa fel o sa inteleaga mesajul. Mereu functioneaza. Succes.

| LulyXOXO explică (pentru zkyzzo):

Multumesc, eu zambeam cand spuneam chestiile alea da parca vedeam ca el era suparat.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu spun sa vorbesti cu el si sa nu mai faceti misto unul de altul si trebuie sa ti spuna tie personal ca te place, nu tuturor

| vladmR a răspuns:

Faci misto de el in limita bunului simt si neaparat sa zambesti cand ii zici lucrurile alea.Trebuie sa ii cunosti limitele.

| Casa a răspuns:

Voi stiti ce ati facut dar nu cred ca s-a suparat

Răspuns utilizator avertizat
| Tyberius a răspuns:

Daca ai facut misto nu cred ca prea mai aveti sanse din cauza ca o sa te creada o copila si o persoana in care nu poate sa aiba incredere...o data ce iti place lasa mistourile deoparte pentru ca o sa pierzi persoane care merita sa fie iubite si o sa stai cu mistocari din astia care se plictisesc dupa o saptamana cu tine...

| LulyXOXO explică (pentru Tyberius):

Da Tyberius. eu nu as fi vrut sa fac misto de el dar acolo se facea misto de noi la greu si in plus el o inceput cu faze de taran si nu puteam sa stau ca proasta sa vad cum fac altii misto de mine

| Tyberius a răspuns (pentru LulyXOXO):

Aaaaaa atunci sfatul meu pentru tine cauta alt baiat nu se merita sa stai cu astfel de persoane stai cu cineva care te merita nu cu tarani din astia...winking