Esti, intr-adevar, prea mica. Si oricum trebuie sa te duci la ginecolog chiar daca nu se intampla nimic (consulturile obligatorii de rutina). Asteapta sa ajungi si tu macar la varsta majoratului. pana atunci vei ajunge sa ai o relatie de dragoste si nu vei mai face doar sex (ca acum) ci dragoste cu partenerul tau.
Poti sa-i spui in 100 de moduri ca tot nu va fi de acord sa iti incepi viata sexuala, oricum pana la vara mai este, nu are rost sa te gandesti de pe acum...multe se pot schimba pana atunci
Esti de toata groaza daca pentru ati incepe viata sexuala, lucru care depinde de tine, trebuie sa o intrebi pe mamica daca ai voie, trist..maturizeazate fetito. da si el fraier, cum o stat atata dupa tine?
Mai sunt si baieti care iubesc
Aia sunt fraieri pe care voi fitoaselor ii trimiteti la plimbare cand dati de gustul sexului, vorba aia o iei copila, o cresti apoi o rupe altuu ehehehe
Poti sa ii zici si sa ma faci cum vrei. eu stiu cine sunt eu si pe cine am langa mine. stiu ce ma face fericita si ce nu. daca tie iti place sa stai cu o fata doar ca sa te culci cu ea atunci...e absolut problema ta. nu stiu care e fraierul dintre tine si prt meu
Orice i-ai spune sau face ca s-o convingi n-o sa reusesti pentru ca ea incearca sa te protejeze de unele chestii. Numai ramane fixata pe ideea ca dupa aproape 1 an de relatie ar trebui sa faci sex cu el, n-o sa mori daca n-o faci. De la 18 ani in colo ai tot timpul sa faci de cate ori vrei, acum ascult-o pe mama ta stie mai bine.
Eu zic să stai în banca ta, nu se merită. Faci sex la vara și la toamnă ești singură că te părăsește.
Ar trebui in primul rand sa vorbesti cu ea ca de la femeie la femeie zic eu. cu toate ca sunt baiat te sfatuiesc sa ii dai ascultare. stie ea ce zice pentru voi tineretu este ceva normal dar dupa daca doamne fereste va treziti cu un bebe sunteti in pom si pomu in aer
. vorbeste cu ea calm spune-i de ce vrei sa faci asta si asa mai departe si atunci o sa ajungeti la o concluzie
bafta
Da eu vreau, adica stau de 1 an cu el si la vara o sa fie un an si cateva luni si mi se pare normal la 17 ani sa faci asta, dar mamei nu i se pare. si nu cred ca o sa raman insarcinata daca folosim prezervativ si fiind virgini amandoi o sa fim precauti. nu inteleg de ce nu ar trebui sa o fac in afara de cancerul de col uterin nu vad care ar fi problema dar mama, e mama
Si e putin un cancer? sa te marcheze pe viata si sa iti dai seama dupa ani de zile iauite ce proasta am fost? din cate vad fiecare are propria parere, si dar na nu stiu ce sa zic, daca el sta cu tine doar ca sa se culce cu tine, cam naspa pentru tine, pentru ca dupa ce "ti-o baga" de cateva ori poate sa iti dea cu picioru, acum esti destul de mare si faci cum crezi si cum vrei
1. Zii ca e viata ta si sa te lase impace
2.Zii aluia sa isi puna prezervativ DUREX cand faceti...
3.Mai intai strangeti bani sa te duci la doctor daca ti se intampla ceva si nu ii zi mamei tale. asa e mai usor
4. Sfaturile astea vin de la un copil de 12 ani adica eu :X succes! Fundita:*
Epic fail!
"Zii ca e viata ta si sa te lase impace "
Sub acoperişul cui trăieşte? Cine îi dă de mâncare? Cine îi dă bani? Tu gândeşti înainte să spui ceva?
Păi sincer nu ştiu ce să zic.Maică-mea mă lasă să fac aprox. tot ce vreau(Bine, nu mă refer să sar de la etaju' 10 sau chestii de genu' ăsta) Dar sunt oricum prea mică ca să vb. cu ea de asta şi în plus nici nu ştie că eu ştiu de... Eu ţi-aş spune să o întrebi dacă te lasă, dar nu începe direct cu o discuţie care te implică.Dă-i un exemplu gen ca şi alea din filme cu 'Mamă dacă aş sparge vaza...' Sper că te-am ajutat.
Poate ca ma injura careva acusi,insa in primul rand,sexul nu e cu programare, cand e sa se intample, se intampla! In al doilea rand, mama ta nu o sa fie de acord in veci asta! ar fi culmea sa-ti cumpere si prezervativ! trebuie sa fii tu sigura pe ceea ce simti pentru el si daca merita pasul asta(calculand ca esti virgina). Totul este sa ai grija, sa fiti responsabili! mama ta fii sigura ca nici la 18 ani nu o sa fie de acord!deci ascultati inima, dar fa`o cu cap!