Te sfatuiesc sa ii spui adevarul. Cu moderatie. Va trebui odata si odata sa stie cat de mult il placi, insa va trebui ca si el sa plateasca cu aceeasi moneda. Sa faci in asa fel incat sa obtii si de la el o atitudine sincera fata de tine. Trebuie ca intotdeauna sa te scalzi in ape cunoscute. Vreau sa te mai avertizez asupra unui aspect: un prieten este ceva, pe cand un iubit este cu totul altceva. Daca pana acum ati fost prieteni foarte buni, in cazul in care veti deveni iubiti, situatia se va schimba. Prieteni nu veti mai putea fi niciodata. Daca esti hotarata sa faci acest pas, sa stii ca este ireversibil. Dar frumos, nemasurat de frumos, minunat. Mult succes! Spune-i ce simti, caci merita. Viata este una singura...
Din moment ce te ia de mana este primul semn ca te place, cel putin eu asta cred!
Asa ca daca el ezita fa tu primul pas si bate apropouri, vezi daca iti raspunde cu aceiasi moneda;
Daca da atunci cred ca ar fi bine sa-i zici ce simti
Daca nu,... speram sa nu fie asa Ii zici ca il placi si daca el nu simte nimic pentru tine macar sa nu te mai amageasca;
Asta e parerea mea!
Te-am pupacit!
Daca chiar sunteti asa de apropiati, eu zic sas incercati ceva ca va iesi o relatie minunata zic eu, daca o sa'i zici nu o sa te refuze daca va cunoasteti asa bine, succes :*
Pai eu cred ca sa-i spui adevarul cum mult calm, sa vorbiti sufleteste unul cu altul, apoi il intrebi ce crede el despre tine, te are ca un cel mai bun prieten din copilarie desi 3 ani e putin... dar totusi... sau poate te considera ceva mai mult, ceva ce ar putea exista intre voi, adica iubire
vei afla adevarul e mai bine sa vb cu el deschis
dar totusi vreau sa-ti spun daca tii mult la el, cred ca n-ar trebuie sa aveti ceva in comun decit puternica prietenie deoarece dupa orice relatie cu prietenul din copilarie nu am invedere de sex dar de ceva mai mult ca prieten dar cine stie poate si sex totul pina la urma se va distruge vor ramine numai ruine si nici nu va mai exista intre voi acea puternica relatie de prietenie adevarat, deci consider ca ar trebui sa meditezi asupra propunerii mele, sau aveti ceva un comun dupa care se va termina totul cu ura(am trecut prin asta de aceea iti vb) sau tineti relatia de cea mai puternica si adevarata prietenie pe care o aveti si care poate fi chiar si pina la batrinete, de acum depinde care iti vei alege tu calea in viata care el
succese! te sustin! ma informezi dupa ce va urma totul ok?! sunt curioasa!
Sorry am pus ": ) )" nu am crezut ca va aparea smilecul acesta stupis sorry (am invedere de primul rs sorry)
vreau sa-ti dau un exemplu intra aici si citeste am gasit la o domnisoara de pe site...
http://www.TPU.ro/......-un-baiat/
Emanuellex... faza e ca la varsta de 7 ani am facut un juramant chiar pe sange"Orice s-ar intampla, noi vom fi prieteni pentru totdeauna" si asa s-a intamplat