| Biancasata a întrebat:

Bună..Eu cu prietenul meu în urma cu ceva timp am făcut sex protejat dar a avut o fantezie ciudata și enervanta.Și-a scos prez pe spate și a sters-o dupa aceea.E posibil sa fi ramas? Mi-e tare frica.

18 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Daca nu vorbiti clar romaneste, nu va pot ajuta! trebuie sa stau sa ghicesc! Si-a scos pe spate? A sters duna? Duna de nisip, wtf?

| Biancasata explică (pentru stef87):

Nu îmi mai funcționează telefonul Bine...

| Realli a răspuns (pentru Biancasata):

Pai ce telefon ai?

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Mai mult ca sigur ai rămas

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles exact ce vrei sa spui ca si-a scos perzervativul pe spate.
Bineinteles ca este foarte posibil sa ramai insarcinata cand ai sex neprotejat, sau ai sex cu un prezervativ refolosit.

| Biancasata explică (pentru Violleta2022):

Nu deci s-a întâmplat așa a scos prez cu tot cu chestia aia și la scos pe spate un pic și m.a sters

| Violleta2022 a răspuns (pentru Biancasata):

Foloseste mai fata niste virgule, ca nu se intelege nimic!

Aoleu ..Deci cu câteva săptămâni, eu cu prietenul meu am făcut protejat durex safe..Eu am stat pe burta și a scos-o cu tot cu prezervativ pe spate și acolo si-a dat drumul! Dar m-a șters de asta întreb și mi-e teama

Ca sa ramai insarcinata trebuie sa indeplinesti doar 3 conditii:
- sa ai sex in vagin
- fara protectie,
- in perioada fertila
Sexul facut pe spate, picioare, pereti, usi sau geamuri, nu te lasa insarcinata!

Chestia e ca trebuie sa vina și menstruația..Am anumite stări sanii mă dor un pic la atingere și în urma cu câteva zile am avut o secretie alba si mici crampe ce poate însemna?

Totul este perfect normal, fiind simptome premenstruale, care de obiecei apar cu 1 saptamana inainte de menstra.
Crampele sunt de alta natura, probabil gaze de la mancarea inghitita ieri.

Deci nu se poate sa fii rămas. Doar ca sunt cam speriata. noi mereu de la început am făcut cu prezervativ

| sierra1 a răspuns:

Orice e posibil in cazul ăsta. Zi-i merci!

| Emilian65 a răspuns:

Din cauza neatentiei, este posibil sa fi ramas gravida.

| eugeniu2020 a răspuns:

Drum bun!

| Biancasata explică:

Pai dacă nu a intrat în vagin?

| Biancasata explică:

Și la cazul tau, nu ar fi trebuit sa comentezîmi proștii nun trebuie sa se inmultianual!?

| Biancasata explică:

Bai, analfabetule! Scriu cum vreau, ce vreau la orice oră vreau! Toții prostii de pe TPU ar trebui dați afară nu stat la discuții ca și tine! Aici se cer sfaturi se ajută nu se critică etc. Bai nebunule din coceni!