Am citit toata '' povestea '' si sa recunosc sunt cam confuz... dar eu zic sa vorbesti cu el sa ii spui tot ce ai pe suflet si poate intelege. Daca nu, eu zic sa te dai batuta, deoarece fata aceea este prea inteligenta si poate sa il minta cu orice.
Din cate imi dau eu seama am impresia ca profita de bunatatea ta si se cam joaca cu tine.sincera sa fiu nu stiu ce sa mai zic, dar mai asteapta macar o saptamana-doua si vezi cum se comporta. daca comportamentul este acelasi asi zice sa il lasi in pace pentru ca din cate am inteles eu de la tine este doar un baiat fitos si de bani gata. mie una imi este scarba in toata puterea cuvantului de astfel de oameni(care se joaca cu alte persoane si se crede macho-ul irezistibil). stiu ca iti va fi greu sa faci asta, dar alta alegere nu stiu daca ai, mai ales ca el nu te mai crede.numai bine:*P.S.stiu ca ii vrei binele dar daca el nu te asculta lasa, l in pace sa patzeasca raul pe pielea lui.atunci isi va da seama ca i, a dat cu piciorul persoanei greshite
Nu prea ai sanse, numai daca si el vrea sa fiti prieteni din nou, altfel sansele sunt,, zero''. Imi pare rau pentru tine.
Explica-i ca nu-i ceri nimic altceva decat sa vorbeasca din nou cu tine si sa fiti prieteni din nou. Spune-i ca suferi pentru ca ti-ai pierdut un prieten asa de bun, adica poate cel mai bun prieten si spune-i ca te doare.
Explica-i ca tu nu-i vrei raul, ca nu esti indragostita de el, ca vrei doar sa va impacati ca prieteni buni si nimic altceva.
Asta ti se pare ca a fost in genul unei relatii? Mie mi se pare ca e o joaca de copii, si nici nu ai spus varsta actuala sa stim cat de serioasa e treaba
AlexEjmecheru întreabă: