Vorbeste cu parintii tai, sau cu niste persoane adulte. Ei te vor ajuta si iti vor spune ce sa faci. Cel mai bine ar fi sa te,, aliezi"cu niste colegi, prieteni, cunostinte, astfel o puteti ajuta mult mai mult pe aceasta femeie. Puteti fi chiar si sub indrumarea unui profesor. E altceva cand va indruma un adult. Mi se pare chiar foarte frumos ceea ce vrei sa faci nu sunt multi ca tine.
Buna. Cauta un centru de nefamilisti, sau du-te la politie si spune situatia asta. o sa se gaseasca cineva sa te bage in seama
Mult succes, iar daca tu nu reusesti du-te cu mama ta care e o persoana majora si va fi luata in seama!
Pai ia-o cu incetu... vorbeste cu parinti tai apoi ar trebui sai rogi si pe prieteni tai sa te ajute:p
Incearca sa faci o ''campanie'' rogati parinti sa le prezinte situatia colegilor de servici iar daca sunt dispusi si au de unde sa doneze cate ceva, iar tu si prieteni tai mergeti din usa in usa si cereti macar 1-2 lei pentru o femeie care nu are norocul dvs
Ai putea sa te duci undeva la o asociatie pentru lucruri de genul dar nu-s foarte bine informata
stiu ce inseamna epilepsia ca si eu am trecut prin asta. dar asta nu m-a impiedicat cu nimic sa lucrez.plus ca este o cruzime de neimaginat sa aduci un copil pe lume in conditiile astea.nici nu stie daca copilul este sanatos sau nu. poate cine a violat-o avea vreo boala.si mizeria in care sta poate dauna copilului. uite un link poate te ajuta cu ceva http://www.fulgm.ro/ajutor-pentru-mamele-singure.html mai cauta si tu pe google fundatii de genul asta, si pune un adult sa vorbeasca cu ei sau poate chiar femeia care are nevoie de ajutor
Buna
frumos din partea ta
cred ca si o biserica o poate ajuta cu ceva
acolo gasesti oameni buni
incearca si la fundatii
incearca peste tot
mult succes
Anonima17191 întreabă: