| Flutu012 a întrebat:

Eu de ceva timp sunt in Italia si mie destul de greu sa vorbesc Italiana, mi se pare complicata asa ca mama mea s-a hotarat sa ma lase sa ma duc in parcul din apropiere pentru a ma obisnui cu limba.Am socializat cu un grup de baieti printe care era si fete.Un baiat din grup a incercat sa imi explice ca e doar o chestiune de timp pana voi invata, si am icercat sa vb cu el cat de cat pentru ca momentan nu prea stiu bine Italina. Imi place de el, dar chestia e ca sunt mai rusinoasa de fel...big grin

Răspuns Câştigător
| baNutzZu a răspuns:

Frumos. Incearca sa vezi daca si tu il interesezi pe el, uitate cand de desparti de acel grup mai uitate in urma sa vezi daca se uita dupa tine, vezi cum iti vorbeste, nu cred ca esti asa rusinoasa (cu rusinea mori de foame, asa imi spunea tata). Deci daca vezi ca el incearca sa se faca placut in fata ta si iti mai da si atentie nu te sfii sa ii spui ca iti place de el. poti sa il intrebi inainte sa ii spui, "ce crezi despre mine? ti-ar place o fata ca mine?" fa si tu pe suparata si daca te intreaba de ce intrebi spui " pai uite cum sunt, nu cred ca unui baiat de aici i-ar place de mine sad" iar daca spune ba da poti sa intrebi simpu pai cine?happy. sau vezi tu,. cam cati ani ai? el cati ani are?

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Si? ohh, povestea s-a terminat asa de brusc. Pai, iti da atentie, ii ai atentie, poate azi maine te invita la un suc si ne poti povesti dupa aia mai multe.
Multumim ca ai vrut sa ne impartasesti si noua aventurile tale.

| Zenithf a răspuns:

Revin, uite, TPU ii un site pe care unii pun intrebari si altii incearca sa raspunda, pe masura priceperii si experientei lor de viata. Cred ca si tu ai vrut sa pui o intrebare, insa (poate din cauza ca esti mai rusinoasa) nu ai mai pus-o. Deci, asteptam intrebarea. Si ca sa-ti faci curaj, uite un smiley: happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ca mai bine e sa fi mai rusinoasa decat tupeista si nu e bine ca o fata sa-i spuna unui baiat ca il place, ca sa inveti mai bine limba nu trebuie decat sa vorbiti in casa numai italiana