Buna.
sa iti spun sincer eu nu prea sunt de acord cu ceea ce vrei sa faci,in sensul ca nu mi se pare normal sa te bagi intr-o relatie! din moment ce are prietena,ar trebui sa mai astepti pana sunt despartiti definitiv si abia apoi sa "actionezi"
sunt sigura ca nici tie nu ti-ar placea daca cineva s-ar baga asa in relatia ta!
dar, daca spui ca relatia lor nu mai merge deloc si ca tot timpul sunt certati si despartiti inseamna ca in relatia aia nu mai exista iubire si ai putea sa incerci sa discuti cu el, iar fraza pe care ai scris-o si ai zis ca vrei sa eu spui mi se pare destul de ok!
sper doar sa nu te refuze ca o sa fi dezamagita!
bafta!
Ok,mersi frumos
pai nu vreau sa fac primul pas spunand-i ca il plac,vreau doar sa stie si el si sa fiu f buna prietena cu el,pentru ca e un baiat super, dupa aceea in viitor daca o merge, poate o sa fiu mai mult de atat.Eu sunt destul de buna prietena cu el,dar nu foarte,foarte,foarte buna,adica m-am vazut de cateva ori pana acum,si l-am vazut la niste concursuri,ca la un suc/cafea nu am iesit,el sigur nu banuieste nimic,am vorbit cu el strict de antrenamentele lui, de scoala, etc.
Problema e sa nu se supere ca ii zic ca il plac
Nu are de ce sa se supere,stai linistita!
poate o sa se bucure, dar de suparat, nu vad de ce s-ar supara.stai linistita
Ok,superr,e bine
Sa imi spui si mie cum a fost pana la urma
. . Cat de aiurea! Daca are prietena de ce te bagi? Maree lucru, se cearta, dar tot se impaca. . Esti penibilaa Te bagi ca musca-n lapte, si apropo! Nu s-a suparat pentru ca nu are de ce. Hai imi dai o funda? Si cauta-ti si tu pe cineva fataaa! Cineva care e singur, sa nu te complici atat!
Mutubal întreabă: