Cat de super ficiala esti,fara suparare!:-s
Sincer eu cred ca cel 'sarac' asa cum l`ai mentionat,are un suflet foarte bun,afat cel 'bogat' care sigur nu`i pasa viata!
Parerea mea,si eu am trecut prin asta!
Am fost cu un 'sarac' [vb venind iti vb in termenii tai] nu am apreciat sentimentele enorme care le-a are pentru. mine si m`am desp. de el. M-am cmb. cu cel care era mai bogat si parea perfect =p~,dar degeaba mai peste o saptamana m`a dezamagit! Mereuse purta indiferent cu mine, nu am asculta cand ii ziceam ca nu afce bine, sa se mai agndesca oleaca la viata lui etc. Am stat 1 luna si 1 sapataman cu el dupa, ce am hotarat sa ma despart de el. ERA PREA AFURISIT. baiatul ' mai sarac' nu s-a dat batut si a luptat pentru mine si mi-a arata ca, chiar ma iubeste si acum sunt cu el si avem 1 an >.<
Deci nu da un suflet bun pe un chip frumos...
Eu zic sa il alegi pe cel care are un sufletul bun, si sa stie sa aprecieze ce are langa el :d
Succes !
Mda, judecand dupa raspunsuri se pare ca sarac=bune maniere, da sigur, saracii sunt cei mai zgarcomani si nesimtitit si se folosesc de scuza asta ca sa para ca au suflet bun, exista si biatei bogati care sunt cumsecade. sa nu uitam totusi ca aspectul exterior este extrem de important, te-ai vedea impreuna cu un urat cu spume doar pentru ca are suflet bun? reveniti la realitate oameni buni, dragostea nu tine de foame, intr-o relatie banii sunt importanti, ce te faci daca saracaciosul cu suflet bun nu are bani sa te duca la mare? sa aveti o amintire frumoasa, a? trezitiva ca nu sunteti in telenovele, e realitate.
Nu te lua ca unu este bogat altul sarac...nu stiu ce sa-ti zic, asculata-ti inima, gandeste-te bine, pe cine iubestie si rezultate la sentimentele dintre voi, nu la bani, frumusetea si chestii in genul asta
Bafta
Hmm?! baiat bogat = fitos. baiat sarac = bune maniere.
P.S : baiatul cu probleme financiare, fiindca nu banu conteaza, conteaza sentimentul dintre voi.
Hmm?! baiat bogat = fitos. baiat sarac = bune maniere.
P.S : baiatul cu probleme financiare, fiindca nu banu conteaza, conteaza sentimentul dintre voi.
Altul sarac si urat sa inteleg .Eu zic sa ramai cu ala bogat si dragut ca ce *** le are pe toate..Sau ar mai fi o chestie, daca te intelegi mai bine cu cel sarac pe plan sentimental sau poate va potriviti mai bine in gandire ramai cu ala sarac
Eu as ramanne cu ala bogat, acum tu decizi.FA ce`ti spune inimioara draguto :*
anonim_4396 întreabă:
Soamana întreabă:
liliana77any întreabă: