Draga Dominik, in primul rand arata-i ce interese ai tu pentru ea. Daca o iubesti si tii la ea, va intelegeti bine, puteti vorbi despre orice subiect inseamna ca sunteti foarte buni prieteni. Un avantaj foarte mare, pentru ca inainte sa fiti iubiti trebuie sa fiti buni prieteni, sa puteti avea incredere unul in celalalt. Incearca sa discuti deschis cu ea si anume, ca daca oficializati o relatie nu se va schimba mare lucru intre voi. Doresti doar sa petreci mai mult timp alaturi de ea, sa o vezi mai des si sa stii ca poate apela la tine ori de cate ori are vreo problema. Fa-o sa inteleaga ca nu vrei sex de la ea, posibil ca fata de 11 ani sa asocieze o relatie gen: trebuie sa ma culc cu el pentru ca asa fac iubitii, asa fac oamenii mai mari, si posibil sa fie speriata si sa nu doreasca acest lucru. Daca te atasezi de ea, din ce in ce mai mult vei vedea ca va incepe sa tina la tine si va accepta sa aveti o relatie. Dar explica`i clar ce inseamna pentru tine `o relatie`. Multa bafta si sper ca te-am ajuta. Oricum, daca sentimentele sunt reale varsta nu conteaza insa nu te grabi sa faci din ea o `femeie` pana nu este cazul! Veti avea timp de relatii sexuale, si de relatii serioase cu obligatii... Te pup si mult succes!
Ajutama sa o conving te rog
Vai MUltumesc Akuma am sunat-o
si i-am spus ca macar sa incercam ea a spus ca bine si asa am incheiat dikutzia ITI ULTUMESC
Yeeeeeeeeeeeeeeee. Felicitari! Insa nu te culca asa usor pe o ureche. Incearca sa ii explici aceleasi lucruri (mai trebuie sa i le repeti) si face to face. Atunci cand va veti intalni, pentru ca pentru noi fetele au o semnificatie mai puternica atunci cand suntem privite in ochi si ni se spun lucruri frumoase, decat sa ni se zica doar la telefon!
Mult succes in noua relatie.
Si nu uita toate lucrurile care i le-ai promis, sa nu ii ceri sex peste cateva zile ca te si mananc!
O seara buna si felicitari inca odata!
Doamne fer sa ii cer sex
nu is din ala
Am inteles ce sa fac si inca o data iti multumesc
Este foarte bine ca, constientizezi ceea ce iti doresti
Cu multa placere, ma bucur ca `ai inteles ce sa faci`
Multa multa bafta si sa aveti o relatie cat mai frumoasa!
Mersiiiiiiii
Nu ai de ce Dominik, pai invit`o in oras la un suc sau intr-un loc linistit unde puteti sta doar voi 2 de vorba, poti face aste lucru? Si esti sincer cu ea inca de la inceput, ii spui motivul intalnirii : trebuie sa iti marturisesc ceva ce ma ingrijoreaza, poti sa ma ajuti?! Daca pari tu victima, fata se va simti mult mai bine si va fi dornica sa te ajute, sa te asculte si sa te sfatuiasca. SI atunci incepi sa ii spui tot ce ai pe suflet si anume: tin foarte mult la cineva, si mi-as dori sa ii fiu mereu aproape, sa o vad mai des, sa ii vad zambetul si ochii cat de des se poate, sa o pot tine de mana si sa ii zic cat de importanta este ea pentru mine (in acele clipe te uiti la ea in ochi si inainte sa inchei cum ca acea persoana este ea.o poti lua frumos de mana asa, incet si senzual si sa o privesti in ochi si mai profund) Tipa se va emotiona si nu va stii ce sa iti zica. Poti sa continui spunandu`i exact ce crezi tu despre o relatie, fi deschis cu ea : zi ca nu vrei sex, nu vrei alte obligatii si alte chestii de care crezi u ca ea este speriata. PUne accentul ca tii mult la ea si vrei sa ii fi alaturi mereu, atunci fata va fi a ta. Daca vrei sa o dai pe spate poti sa ii si saruti mana si sa ii spui cat de mult o respecti si o vei respecta si ca mereu va avea un loc in sufletul tau! hi hi. sper ca te-am ajutat pup si daca iti doresti ceva q adevarat, fi ambitios! Nu ceda...fa-ti curaj si fa macar jumate din chestiile sfatuite de mine si tot va avea efect