Buna, Ralufisa. Sfatul meu este sa te imprietenesti cu el, ca sa isi poata da seama ca il placi.Cat despre parinti, este o mica problema. Trebuie sa tii cont si de parerea lor, dar daca ei vor considera ca e bine pentru tine, cu sigurata vor fii de acord. Lasa timpul sa le rezolve pe toate! Peace!
Buna! si eu am o relatie cu un baiat penticostal si e mai mare cu 7 ani decat mine
Eu zic sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti numai in cazul in care esti sigura ca vrei sa ai o relatie serioasa cu el pentru ca persoanele penticostale au un suflet foarte mare si se ataseaza usor de persoane de sex opus!
si daca esti ortodoxa asa cum sunt si eu gandeste te ca trebuie sa ii arati ca nu esti ca ori ce fata "din lume" (pocaitii asa numesc persoanele ortodoxe)
Buna! si eu am o relatie cu un baiat penticostal si e mai mare cu 7 ani decat mine
Eu zic sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti numai in cazul in care esti sigura ca vrei sa ai o relatie serioasa cu el pentru ca persoanele penticostale au un suflet foarte mare si se ataseaza usor de persoane de sex opus!
si daca esti ortodoxa asa cum sunt si eu gandeste te ca trebuie sa ii arati ca nu esti ca ori ce fata "din lume" (pocaitii asa numesc persoanele ortodoxe)
Buna Ralu, daca il iubesti atat de mult ar fi bine sa discuti cu el ca poate si el te place si nah...mai stii? tu esti penticostala? cati ani ai
? Si eu sunt penticostala si am patit la fel ca tne...am vb ca el si a fost totul cum mi am doritincearca si sa vedem rezultatul multa bafta