Gaseste-ti un alt baiat si il vei uita.Incearca sa te distrezi sa uiti de el mergi cu prietenele tale in oras "have fun". Succes
O sa dureze perioada asta, daca ai tinut la el. Nu te astepta sa-ti treaca in 2-3 luni. Plansul iti face bine, te descarca. Incearca sa-ti gasesti o preocupare care sa-ti ocupe cat mai mult timp. In 5-6 luni vei incepe sa nu mai plangi chiar zilnic, peste un an vei vedea ca a trecut chiar o saptamana fara sa te gandesti la el plangand. Asa incet-incet te vei vindeca si nu vei mai suferi.
Asa mi s-a intamplat si mie dat dupa cateva lui m-am indragostit de altcineva.Lasa timpul sa treaca.Si nu mai plange ca nu are rost toti sunt la fel iti spune ca te iubeste si pe la spate iese cu alta.
Pai care ii sunt motivele, poate fata a vrut sa av desparta si tu i-ai facut jocul.Ai ascultat ambele pareri inainte de a lua o decize? Suna-l sau dai un mesaj si intreaba-l ce face si poate va impacati, daca nu, nu sta singura, vorbeste cu mama ta sau cu prietenii.
Imi pare rau...Viata merge mai departe tu trebuie sa fii optimista si sa te gindesti la viitor.Incerca sa-ti gasestii ocupatii interesante care sa te ajute sa nu te mai gindesti la el si nu plinge pentru ca nu merita.Sanatatea pe care tu o pierzi acum el nu o sa ti-o dea inapoi niciodata asa ca fii optimista, mergi mai departe fara el. Dumnezeu a pus deoparte si pentru tine acel baiat care sa te iubesca, sa te respecte...Fii tare! tu poti sa fii asa.
Buna, ai rabdare ca intr-o zi nu poti uita o persoana pe care ai iubit-o, iti va lua ceva timp, ranile nu se vindeca chiar asa repede, dar cu trecerea timpului se vor astupa...prima data gandeste-te daca se mai poate face ceva pentru voi, poate ca exista vreo sansa de impacare, totul depinde de voi 2 si de gravitatea problemei, poate se va rezolva totul intre voi daca exista iubire, se poate! Dar daca nu se mai poate face nimic, atunci incearca sa iti gasesti diferite activitati sa nu te mai gandesti la el, stiu si eu cum e ca am plans ff mult din iubire si nu ii doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu, nopti si zile de lacrimi si suferinta, dar iata ca acum mi-e foarte bine si m-am impacat cu cel pentru care am plans, pentru ca iubirea inca exista, la fel si in cazul tau, poate vei fi din nou cu el, bafta!
Ioana, nu sunt in cu totul de acord cu tine. Nu toti baietii sunt la fel! Daca noi fetele vom gandi mereu asa si vom eticheta baietii, nu ne vom putea bucura cand ne vom gasi perechea.Am eu o vorba : trebuie sa pupi multe broscute pana il gasesti pe fat-frumos!
Sweety15 draga mea, si eu am trecut prin ceva de genul asta.Stai linistita, chiar daca pare greu, nu este sfarsitul lumii. Eu mereu am plans si suferit pentru niste persoane care in final s-au dovedit ca nu merita.Cine te iubeste, nu te face sa suferi. Daca tu ai pus capat relatiei dar stii ca il iubesti in continuare si continui sa crezi ca el este pentru tine, atunci incearca sa va impacati. Dar daca el te-a inselat, crede-ma, o va mai face daca va fi tentat.Ai grija de tine si iti doresc sa iei cele mai bune decizii.Bafta multa!
In viata intampinam probleme de tot felul.stiu ce inseamna sa iubesti si sa nu fii iubit, de aceea trebuie sa fim tari, sa plangem, sa ne descarcam, sa ne gandim ca "ce e al tau e pus de oparte"nu trebuie sa fortam lucrurile. Dumnezeu are altceva mai bun pentru noi,,, dar o sa ne dam seama de acest lucru pe parcurs.ai sa vezi ca inceputul este mai greu, pentru ca te-ai obisnuit cu el, a fost parte din viata ta, dar viata merge mai depare si fara el
Du-te la biserik, roaga-te, spune-i lui Dumneziu ce te apasa si ai sa vezi ca o sa fii mult mai linistita...eu asa am facut si acum sunt din ce in ce mai linistita si imi dau seama ca viata nu s-a oprit la el, si tine minte un lucru."EXPERIENTA ASTA NE INTARESTE"si devenim mai puternice, o sa invatam sa trecem mai repede peste problemele in dragoste.
ai incredere in tine si sper sa te ajute Dumnezeu, pentru ca pe mine ma ajutat f mult
Buna! Ai putea sa ii trimiti un sms si sa-l intrebi daca mai vrea sa fiti impreuna.
Mult succes!
Gandeste-te ca plangi, pentru ca ai iubit un fraier! Nu puntru ca ti-ai pierdut dragostea! Extrem de rare sunt cazuri sa incepi o relatie la 16-17-18-19 ani si dureaze pana la batranete. Iubitele-Iubitii, vin si pleaca, ramanem cu experienta! Nu te gandi niciodata sa-ti prelungesti relatia, daca vezi ca nu merge!
Daca il ubesti asa de mult incat nu poti sta fara el si stii ca si el te iubeste, atunci mai dati-va o sansa relatiei, cea mai buna solutie in acest moment este comunicarea, vorbeste cu el, incearca sa aflii raspunsurile la intrebarile tale, atunci o sa-ti dai seama daca merita sa plangi dupa el, sa nu mai ai pofta de viata. Daca afli ca nu te-a iubit niciodata cu adevarat si ai fost pentru el o aventura atunci mergi inainte, capul sus.Asta e viata, esti la inceput acum, o sa dai peste tot felul de obstacole in viata, conteaza sa fii tare si sa treci peste, viata nu e intodeuna roz si cu siguranta exista cineva acolo, adica jumatatea ta.ai grija, mult succes!
Nu pierde timpul du-te si distreazate simtete bine si cand esti singura vorbeste la telefon cu prietenele tale si gasesteti ocupatii ca sa nu te mai gandesti la el.
Buna!
Sincera sa fiu din cate am citit mai sus nu cred ca vreun sfat de-al meu te-ar face sa il uiti. O persoana care ti-a intrat in inimioara:X nu o poti scoate asa usor. Poate daca iti apare un alt baiat in cale, il poti uita pe acesta, dar de ce te-ai despartit de el?
Poate exista sanse sa va impacati! astept raspunsul tau :* ByE ByE!:*
Va multumesc mult dar nu mai stiu ce sa fac cand incerc sa il sun el imi da ton de ocupat iar la mesaje nu mai zic ca nu imi raspunde! nu stiu il visez si ma trezesc plangand!
Il visez non stop si azi de dimineata m-am trezit plangand! nu mai pot ma doare sufletul. nu am nici o idee iar eu am incercat sa vorbesc cu prietenele mele si ele imi zic de fiecare data : Nu mai plange fata ca nu merita e un bou eu stiam ca o sa te insele! asa ca nu mai fii proasta! si in plus nu mai stiu ce sa fac cand imi vad colega ca se distreaza cu prietenul ei innebunesc
Cred ca ori esti prea mica, ori prea stupid, mai bine ti-a ocupa timpul cu ceva mai util...