Toti o sat- spuna ca totul vine de al sine, si cam asa e. Nu exista o reteta pentru asa ceva. Important e sa nu te gandesti ca nu o sa reusesti, ca lui nu o sa-i placa etc.
Eu am ales sa-i spun prietenului meu de atunci ca nu am mai sarutat pe nimeni, si a fost mai bine asa in sensul ca m-a luat usor, a fost intr-adevar ceva de care o sa-mi amintesc toata viata:X
Acum e decizia ta daca i9ispui sau nu. Lasa emotiile deoparte si succes!
Sa incerc sa-ti explic totusi Pai te-ai apropia de el foarte mult, ai incepe cu un pupic simplu pe buze, iti umezesti usor buzele. Nu prea am ce explica.
Buna.
Nu trebuie sa-ti fie teama de primul tau sarut.
Toate vin la timpul lor, nu trebuie sa te ingrijorezi.
Daca te vei lasa purtata de val, fii sigura ca totul o sa fie ok.
Pur si simplu ia-te dupa partener. Daca ii va placea, v-a mai vrea, te va saruta in continuare. Poti sa-l intrebi daca i-a placut, daca a fost deranjat cu ceva...chestii de genul acesta.
O zi frumoasa
)
Nu cred ca se poate explica asa ceva!
In primul rand daca esti timida si nu vrei sa incepi tu.lasa-l pe el sa dea starul si tot ceea ce trebuie sa faci este sa te lasi ghidata de el.
SUcces!
@ dewtza :ceva ce iti aduci aminte toata viata? frate, a fost un sarut. sunt la ordinea zilei, nu e ceva memorabil...
@ deede : stai linistita, totul va decurge de la sine. nu e o chestie radicala... nu ai de ce sa te temi.
bafta
Stai linistita totul vine de la sine si daca esti o fire timida ar putea face el acest pas