| deede_3717 a întrebat:

eu n-am avut primul sarut si nu stiu ce sa fac am avut multe ocazii dar nu am stiut cum sa incepbig grin as vrea sa stiu si eu ca sa fac cand sarut?

9 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Toti o sat- spuna ca totul vine de al sine, si cam asa e. Nu exista o reteta pentru asa ceva. Important e sa nu te gandesti ca nu o sa reusesti, ca lui nu o sa-i placa etc.

Eu am ales sa-i spun prietenului meu de atunci ca nu am mai sarutat pe nimeni, si a fost mai bine asa in sensul ca m-a luat usor, a fost intr-adevar ceva de care o sa-mi amintesc toata viata:X

Acum e decizia ta daca i9ispui sau nu. Lasa emotiile deoparte si succes!

Sa incerc sa-ti explic totusi thinking Pai te-ai apropia de el foarte mult, ai incepe cu un pupic simplu pe buze, iti umezesti usor buzele. Nu prea am ce explica.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Nu trebuie sa-ti fie teama de primul tau sarut.
Toate vin la timpul lor, nu trebuie sa te ingrijorezi.
Daca te vei lasa purtata de val, fii sigura ca totul o sa fie ok.
Pur si simplu ia-te dupa partener. Daca ii va placea, v-a mai vrea, te va saruta in continuare. Poti sa-l intrebi daca i-a placut, daca a fost deranjat cu ceva...chestii de genul acesta.

O zi frumoasahappy

| GuessWho a răspuns:

laughing)
Nu cred ca se poate explica asa ceva!
In primul rand daca esti timida si nu vrei sa incepi tu.lasa-l pe el sa dea starul si tot ceea ce trebuie sa faci este sa te lasi ghidata de el.happy
SUcces!

| CybeRAthlete a răspuns:

@ dewtza :ceva ce iti aduci aminte toata viata? frate, a fost un sarut. sunt la ordinea zilei, nu e ceva memorabil...
@ deede : stai linistita, totul va decurge de la sine. nu e o chestie radicala... nu ai de ce sa te temi.
bafta

| Rares20funde a răspuns:

Cum adica cand saruti? Cand saruti saruti.Sarutul nu se invata.

Răspuns utilizator avertizat
| Cigαяєttє a răspuns:

Stai linistita totul vine de la sine si daca esti o fire timida ar putea face el acest pashappy

| Kerli a răspuns:

Prima regula : nu exista reguli rolling on the floor

| Alina_6653 a răspuns:

Totul o sa vina de la sine. u doar lasa-te iubita!