Pasarica? pe mine unul o fata daca e frumoasa si cuminte si are tot ce imi place mie sanii sunt pe ultimul loc... asa ca nu iti mai face atatea griji totu e sa gasesti baiatul potrivit.
In principal ca la orice baiat imi plac mai mari cam 95-110, dar daca nu is lasati deloc,stau fermi, si is rotunzi, arata foarte bine, si chiar pacaleste ochiu, ca is mai mari.
Lasati nu-s
Ma bucur. Atunci e super.Mai ales daca nu porti sutien par mai mari cand iei o bluza etc.Acu depinde si cat de mari ca medii inseamna pana la 90, mici is de la 75-90 dar daca is sub 85 nu prea se vad.Acu depinde cat ai tu circumferinta sau o poza de facebook sa pui, pentru ca desi da o idee buna despre marime, pot sa fie si mici si sa ai 90 pentru ca esti sa zicem mai lata in spate.Eu zic ca cel mai bine ii ori o poza de facebook(care o pot vedea si cei care nu is prieteni) preferabil din lateral un pic si/sau circumferinta sa intelegem si noi ce consideri tu mici
Daca ai incredere in tine si te simti bine in pielea ta, baietilor nu le va pasa nici macar putin de defectele tale. Simte-te frumoasa si sexy si asa te vor vedea si ei. Sunt foarte multe femei cunoscute, vedete, actrite care au sanii mici.
Un barbat care te iubeste cu adevarat, te va iubi exact asa cum esti si iti va aprecia fiecare calitate si fiecare defect. Femeile nu sunt sexy numai prin sanii lor, au o multime de trasaturi care ii atrage pe barbati. Dar increderea in tine este cea mai de pret. Simte-te puternica! Pentru ca ai de ce! Esti fata si ai cu ce fi puternica! Am cunoscut multe fete adorate poate chiar de baieti/barbati care nu aveau sani deloc. Erau sexy prin felul in care se miscau, picioarele lor, gestica, mimica, expresia fetei, aproape orice poate fi sexy la o fata. Dar trebuie sa stii sa te simti bine in proprii tai pantofi. Si apropo, să ştii că nişte sâni sexy nu sunt neapărat şi mari, anumitor bărbaţi nu le plac sânii prea mari. Atunci când te pipăie un bărbat, nu va vrea să se axeze în principal pe sâni, ai o mulţime de zone ale corpului excitante pentru ei. Sincer, faptul că ai sânii mai mici poate fi unul dintre ultimele lucruri pe care îi deranjează pe ei. Şi nu te simţi complexată, nici măcar atunci când ţi-i va atinge, fiindcă pentru ei sânii sunt sâni, mici sau mari. Îi excită în principal atitudinea şi mişcările, nu mărimea.
Numai bine!
Pe mine unul nu daik daca fata imi arata ca ma iubeste. nu cred ca ar mai conta marimea sanilor.
Sunt si baietii care adora fetele cu sanii mici, nu ai de ce sa te simti complexata, cine te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce ai. Daca nu aveai deloc sani atunci era o problema dar asa pe bune stai linistita, asta nu e un motiv de preocupare.Bafta!
Draga mea, am mai raspuns la o intrebare de genul.Nu conteaza daca ai sanii mari,mici, medii, conteaza ca persoana care e langa tine sa te iubeasca asa cum esti si pana la urma nu se uita la sani, se uita la chip apoi la trup crede-ma, nu aberez.Siiii pun pariu ca esti frumoasa si asa cu sanii mai micuti si o sa te dezvolti tu stai linistita, cred ca motivul pentru care intrebi este ca ai vrea sa treci mai departe (privind actul sexual)sau pentru cand vei trece mai departe, insa cu cine o vei fata nu va conta sa ai sanii mari:*
Ce deranjeaza pe baieti? ...hm. daca e un profitor il deranjeaza refuzul! daca e obsedat nu-l deranjeaza nimic! daca e prost sigur ca-l deranjeaza sanii! daca e al tau si te iubeste pentru ce esti si nu pentru cum arati! mici mari nu conteaza! ei bine pe tipul asta trebuie sa-l ai tu!
Pe unii ii deranjeaza, pe altii nu. Cauta-ti un iubit caruia sa-i placa sanii tai asa cum ii ai.
Sincer, am doua prietene care nu au sani aproape deloc si au mai mult succes la baieti decat mine (care am cat de cat) . Ele atrag privirile prin frumusetea lor. Nimeni nu e perfect, eu arat mai ok la corp, ele sunt mai frumoase la fata. Nu le poti avea pe toate, de aceea trebuie sa te simti bine in pielea ta si asta se va vedea si in atitudinea ta!
Oricum nu cred ca un baiat se poate indragosti de sanii unei fete, dar se poate indragosti de caracterul ei, de felul in care zambeste si multe altele. Hai te-am pupat.
Daca e frumoasa e bine sani is pentru aia bulangi dar cat de mari ii ai mi arati si mie? uite id meu : bogdanutsu01
Ia-o mai incet prietenash!
Nu cred ca o sa iti arate nimic
nu tii arat doar nu ma crezi o fata care se vinde pentru oricine sau cel putin nici s a nu crezi asta.
acum am masurat au 83
Trimitemi o poza cu sanii tai. si iti voi spune asa nu pot sa zic nici prea mari nici prea mici sa putem prinde ceva si sa putem suge/linge
Au 83 acum i-am masurat) acum nu stiu cat iti dai tu seama dar poza nu pot sa arat nu fac reclama ..intelegi tu...
Ba copile termina cu glumele astea pana ce nu te bat una buna, esti cumva inapt? Lasa fata in pace cu suptu si linsu du-te suge laptele de la mama cred ca inca mai ai nevoie de el.
Nu te stresa.cine te place te place si asa.si eu am aceiasi problema si am 18ani pr meu are 26.sm sani ca si o fata de 14-15 ani dar pe el asta nu il deranjaza ce din potriva e multumit de felul in care arat.nu toti baieti din ziua de azi sunt la fel....asa ca nu te mai stresa ce parere au unii baieti. daca pr tau te place asa cum esti si nu comenteaza inseamna ca e multumit de felul in care arati
Nu fac nu stiu la ce ma cataloghezi direct...
intrebam doar asa din curiozitate pentru ca eu vad k asta ar fi o problema si peste cativa ani...