| Bogdaaan a întrebat:

Eu peste 1 luna o sa fiu major, iar ea are 15 ani si nu mai este virgina! Daca fac sex in timpul asta cat timp sunt minor, ma poate da la politie ca am violato?
p.s: e vrea sa facem sex! dar mi-e frica sa nu iau o teapa... cu politia si alea alea...

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Disperați sunteți după sex, fraților!
Una de teapa ta nu ai găsit?
Ea la 15 ani, îmi închipui ce educație sexuală are și cât de la părinți!
Pa, pa.

| Amelya02 a răspuns:

Ea cam târfuliţă de fel.
Dacă ai dubii în privinţa ei că te va reclama, ce rost mai are? Las-o frate în pace. apropos. nu mai e virgină. vrea şi cu tine, vezi să nu aibe cine ştie ce boli cu transmitere sexuală. protejează-te maxim sau las-o naibi că e o paraşută happy

| aly a răspuns:

Nu, nu poate. A viola inseamna ca face sex cu ea fara voia iei..Stai linistit ca nu ti se va intampla nimic rolling on the floor

| Maaryyneelaa a răspuns:

Stai linistit ca nu se poate intampla asa ceva,adica in primul rand ea e cu initiativa,si daca s-ar duce la politie,ar trebui sa aiba dovezi ca ai violat-o,si evident nu o sa aiba urme de violenta,sau altceva,se vor face teste,si mai mult de atat,nici macar nu ai "inceput-o" tu! Asa ca din punctul meu de vedere, profita de ocazie, daca ea tot vrea, ca nu ai nimic de pierdut plus ca nu ti se va intampla nimic, cel mai sigur! Succes!

| CynicalCunt a răspuns:

O intrebare stupida, ca multe altele, pusa de cineva cu iq-ul mai mic decat varsta. 18 zici?

| shippuden a răspuns:

Dai iei amenda de 20000 lei, restul mii dai mie

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ai scris corect, daca faci sex cu ea atata timp cat este minora, poti avea probleme deoarece asa ceva se pedepseste grav daca nu a implinit varsta de 16 ani, gaseste alta fata, de seama ta