| proho1999 a întrebat:

Eu plac o fata care e frumoasa uneori dar mi se pare si urata cate odata si nu stiu cum sa o fac sa ma placa. Ajutati-ma va rooog

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Cum cateodata? laughing
Reciteste ce ai scris, pentru ca nu cred ca intelegi nici tu! "E frumoasa uneori, dar mi se pare si urata". Ori e frumoasa, ori nu e! Ca sa afli daca te place sau nu, intreb-o! happy

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Mai ai de crescut...
pune si invata apoi gandeste-te la fete
sati rasp la intrebare : in 1 rand nu esti hotarat petrece mai mult timp cu ea si ai sa vezi ca iti faci o parere stabila despre ea
pa tongue!

| Timmotey a răspuns:

O doamne timid mai esti poate sentimentu e reciproc te ai intrebat daca si ea te place? poate ca da dc astepti sa vina ea la tine o fata nu face primul pas deci vorbeste cu ea pana nu va alege alta persoana

| floryn92 a răspuns:

Oare la ce te astepti de la noi: sa iti scriem la liniuta ce sa faci la ora x, ce sa ii zici sau mai stiu eu ce?
sfatul meu: vorbesti ca ea un timp (chestii mai interesante decat "ce faci"), apoi o intrebi daca simte ceva pentru tine.
Oricum dupa cum pui intrebarea, pare foarte "neinitiat".
Daca nu ai "tupeul" sa vorbesti cu ea, sau nu ai ce vorbi cu ea: ABANDONEAZA! nu ai nici cea mai mica sansa!

| urbanghost a răspuns:

Pai trebuie sa suni un prieten.

| denisFlafi a răspuns:

Cum adica frumoasa si urata.ma rog comportate frumos cu ea fa-o sa rada stai mult cu ea, ai grija de ea etc. sper ca te-am ajutat

| kareena a răspuns:

Poate incerca mai intii sa fii indiferent fata de ea si apoi sa flirtezi cu cineva in fata ei si dupa asta sa incerci sa vorbesti sa ii faci complimente si poate intr-o situatie mai convenabila sa ii propui sa o petreci pina acasa, si mai departe actioneaza dupa reactiile si comportamentul ei