| Denissa_6338 a întrebat:

Eu si cu iubitul meu suntem impreuna de 3 luni si in 5 zile este ziua lui de nastere. Ma intrebam ce cadou in afara de cel material pot sa-i fac? Ceva care sa-i placa cu adevarat.( eu am 18 si el 19) Funda:* Ms

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,depinde ce ii place. Poti sa inchiriezi o camera la un hotel si sa ii pregatesti o cina romantica,sa fie o seara speciala numai pentru voi doi si sa va iubiti in voie.Tu poti sa ii pregatesti o surpriza,adica sa te pregatesti tu, sa fi sexy, provocatoare si sa aveti o noapte de neuitat impreuna.Sau poti sa mergi undeva cu el,intr-un loc unde sti ca ii place,ori intr-o excursie undeva,intr-un loc deosebit.
Sau daca vrei un cadou dar sa nu fie material,eu zic ca poti sa ii declari cat de mult tii la el,cat il iubesti,poti sa ii faci o declaratie de dragoste,sa ii spui cat de mult inseamna pentru tine si chestii din astea.
Oricum,cred ca cadou mai placut decat tu insuti nu exista pentru el, orice ar fi, important e sa va simtiti bine si sa fiti impreuna!

| Maria123 a răspuns:

Sa dai o petrecere surpriza impreuna cu prietenii vostri sau ceva de genul.happy

| mikuta a răspuns:

Pai eu prietenului meu i-am luat de ziua lui un parfum la 50Ron si inca ceva

| Denissa_6338 explică:

Ideea era sa nu fie cadou material ( oricum i-am cumparat un parfum) dar il iubesc enorm si vreau sa vada asta si prin fapte nu numai prin cadouri.