| Elena_9064 a întrebat:

Eu si cu iubitul meu suntem in aceeasi clasa la acelasi liceu. Si in clasa colegi mei au inceput sa faca misto de mine si iubitul meu era in spatele clasei si el auzea dar el se juca pe telefon si nici nu m-a ajutat nu a venit sa se ia de aia care se lua de mine. Ce ar trebui sa fac? Sa il iert? Sau sa nu mai stau cu el?

11 răspunsuri:
| Gstefan a răspuns:

De rusine si de frice, de aceea, nu e o persoana falsa ci doar una fricoasa.

| Ando1dul a răspuns:

Sa-l bati sau sa-i pui guma in par(sau eventual pe blugi)

| neutrino a răspuns:

Cearta-l si lasa-l!

| Nebunatyca69 a răspuns:

Dai papucii laughing ala nu iti e prieten`happy

| EUandTU a răspuns:

Elena, baietii au regulile lor pe care noi nu prea le intelegem. Poate ca nu prea a vrut sa reactioneze de frica, dar poate ca era neatent si chiar nu a auzit toate astea. Incearca sa-l intrebi de ce nu a reactionat, afla ce iti spune si atunci vei decide! Nu te grabi insa!
Bafta.

| OxidWTF a răspuns:

LooL e n00b cum sa faca ma asa ceva? Eu ajut prieteni dar p iubita mea cred ca ii rupeam p aia daca eram in locul lui nu conteaza daca sunt smecher ii rupeamstraight face

| Mookie a răspuns (pentru OxidWTF):

Bătăuşulee...las-o mai moale. Era vorba doar de nişte glume venite din partea colegilor ei şi fac pariu că nu au spus-o cu ură sau pentru a-i despărţii. Fata şi-a luat câine să o apere? Se simţea ameninţată de glumele colegilor? Unde ar fi ajuns dacă se apucau la bătaie şi mai ales care era motivul? Acesta este mediul de socializare al unei clase. Unii fac glume pentru a râde toţi, alţii fac glume pentru a râde doar anumite categorii de elevi. Nimic nu e serios.
Eventual ar fi putut să discute cu ei, dar în niciun caz să se ia la bataie. Asta se întamplă cu persoanele necunoscute, nu cu proprii colegi!
Cum să-l părăseşti pentru asta? omg! Gândind astfel, deja mă întreb de ce eşti cu el. Doar pentru "protecţie"?
Doar întrebându-l vei afla de ce nu a intervenit, deşi nu cred că era necesar.

| Elena_9064 explică (pentru Mookie):

L-am intrebat si a spus: Daca interveneam eu aia incepeau mai rau. Este bine ca tu nu i-ai bagat in seama... si etc. in fine. Eu stau cu el pentru ca il plac si nu pentru a ma proteja... Dar chiestia este ca daca el intr-adevar ma iubea facea pe dracu in patru si se lua macar putin de aia. In clasa el de abia ma baga in seama iar cand suntem doar noi doi ma pwpa si etc. ESte un om fals? Sau mi-se pare mie? Asta este o mare problema. Nu stiu ce sa fac. sad

| BruneTTe a răspuns (pentru Elena_9064):

Cine stie de ce nu te-a aparat.Doar el stie. Dar ca nu te "giugiuleste" in fata altora nu arata ca nu te iubeste. Chiar deloc. Si nici ca-i este rusine cu tine. Asa e el. Firea lui. Prefera sa nu faca si mai multe probleme decat sunt si neafisandu-se in fata altora evita multe alte comentarii.

| Mookie a răspuns (pentru Elena_9064):

Nu ştiu dacă este un om fals. Poate are doar un mod mai special în care îşi arată sentimentele faţă de tine. E posibil să fie intimidat de prezenţa altor persoane, astfel neputând să-şi arate sentimentele aşa cum doreşti tu.
Cât despre ceea ce ţi-a zis, aş proceda la fel!
Dacă ţi-ar acorda atenţie maximă în clasă, colegii ar putea interpreta că se laudă sau alte chestii copilăreşti.
Ia aminte la ceea ce a scris don'şoara BruneTTe! Big Like!

| Diablo07 a răspuns:

Eu in locul lui facem si eu misto de tine! asa ca sa ma rid putin! happy Fundoiu?