Se cheama relatie virtuala si nu are cum sa-ti fie iubit, fiindca iubiti se mananca cu sex, ori la voi a fost un simplu flirt, pe camera video.
Nu stiu cat de micuta esti, dar se pare ca nu esti capabila sa realizezi ca relatiile virtuale NU sunt relatii reale.
Ca sa traiesti o poveste de dragoste reala, trebuie sa te intalnesti in viata reala cu un baiat si sa ajungeti sa va sarutati, mangaiati... samd.
Ne am văzut și am și am și stat impreuna
Deci omul ala a trecut printr-un moment greu... si crezi ca ii ardea de o gluma, legata de despartire? Zau asa...
Daca vrei sa fiti impreuna inapoi, demonstreaza-i si tu lui ca il iubesti, in multe moduri.
De ironic după ce nu ti-a mai dat atenție, tu ai devenit îndrăgostită. Ei bine ești o persoana toxica
Nu zic nu, amândoi am fost toxici in relația asta. Eu nu aveam voie sa vorbesc cu nimeni, sau sa ies fără el sau sa port pantaloni scurți. Se despărțise de mine in Iunie și peste 2 sapt mi-a dat mesaj ca vrea sa ne împăcăm și ne am împăcat atunci. Iar acum e diferit pentru ca am făcut eu greșeala asta… oricum cred ca am insistat prea mult și nu cred ca o sa mai vrea vreodată ceva cu mine
Citește de 100 de ori - nu ai avut nici o relație cu nimeni.
Doar ai discutat cu unul pe internet.
Și eu am discutat cu zeci de femei pe internet și era nevasta mea la 4 metri de mine dar ele nu știau.
Așa a discutat și ăla din plictiseală cu tine.
Îl doare undeva de tine și ești fix 0 pentru el.
Aici este greseala ta, normal ca omul nu mai vrea cand vede cat de usor te desparti de el, si pe ce motive. jocurile astea sunt de copii mici, daca ai o problema in legatura cu comportamentul lui ii spui direct ce te deranjeaza, nu te desparti de el si il blochezi si dupa vrei sa te impaci, nu poti sa faci prea multe, daca iti ceri scuze si ii spui ca a fost o greseala din partea ta si nu mai faci chestii de genul poate te iarta, dar nu este garantat deloc.