| βέiiiβiiツ a întrebat:

Eu si fostul meu prieten ne-am despartit acum cateva luni.In tot acest timp,si pana in prezent el m-a cautat,am vorbit. De cateva saptamani,el ma suna,ma cauta si imi povesteste anumite lucruri legate de el,ce face,unde e,despre relatia pe care o are in prezent si eu incerc,cat pot sa ii dau un sfat bun,favorabil pentru el,sa-l ajut.
Chestie e ca am avut perioade in care nu vorbeam,si brusc primeam mesaj,ma cauta,intreba de mine.dar nu inteleg de ce vine acum si se destainuie,ma invita pe afara,ma ia de mana,cu toate ca nu e singur.(Mi-a poveestit recent ca pr lui ii face figuri,isi schimba comportamentul,ii zice ca nu ii mai pasa de el, si dupa isi cere scuze, si el nu stie ce sa faca)..De ce face toate astea, oare inca ii pasa? ..nu inteleg

4 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Esti pe cale sa devii a doua.
daca ii face aia figuri, vine la tine sa-ti ceara sfaturi, te ia de mana si nu stiu ce, si tot nu se desparte de ea, da, sunt semne ca incearca sa se intoarca la tine, sau sa devii a doua optiune.
vezi daca incearca sa te si sarute.
si de ce nu il intrebi tu mai bine ce are de gand cu tine, si ne intrebi pe noi? stim noi ce e in capul lui?

| ErrorFound a răspuns:

O singura afirmatie(tu tragi concluziile):
De viitorul lui sigur ii pasa. laughing

| DopefLsh a răspuns:

Nu cred că mai era nevoie să pui întrebarea asta.Normal că da.Şi-a dat seama că a pierdut ceva important iar acuma încearcă să se împace cu tine.Acuma, e problema ta dacă vrei sau nu să te împaci cu el, depinde şi de ce v-aţi despărţit.

| LetMeBlowYourMind8 a răspuns:

Eu cred ca vrea sa te faca geloasa povestindu-ti de prietena lui happy
Mai ales daca te si cauta mereu...