Daca NU a ejaculat cu 2-3 ore nici inainte de a intretine sexul si in mod cert si sigur nici in timpul actului sexual, doar atunci si numai in acest caz formarea sarcinii este cu totul imposibil sa se poata produce, indiferent in care zi a ciclului menstrual chiar si neregulat : intr-o zi fertila sau una infertila este intretinut/are loc respectivul act sexual neprotejat. Multa sanatate!
Dar dacă au fost două numere, se poate forma sarcina?
Acum 2 minute | Verginica23 explică (pentru corbulalbrosu):
Dar dacă au fost două numere, se poate forma sarcina?
Daca a ejaculat dupa prima repriza de sex si pe urma NU a urinat inainte de a incepe urmatoarea repriza a partidei de sex, in acel caz absolut in mod cer si sigur in timpul celei de a 2-a reprize de sex, resturile de sperma ramase in uretra penisului se scurg insesizabil da si invariabil direct in vagin. Cantitatea de sperma care ramane in uretra peisului este mai mult decat suficienta si necesara pentru formarea unei sarcini in astfel de situatii. Bineinteles ca sarcina se poate forma in acest mod numai in cazul in care in acel moment ciclul tau menstrual era in perioada sa fertila. Sanatate!
M-am luat duoa tine
Respect
Https://euromaterna.ro/......latiei.php
Baga aici prima zi din ultimul ciclu si iti va spune cand ai sau ai avut perioada fertila!
Multa sanatate!
Aia e ca nu mai stiu cand am avut
Mutubal întreabă: