| niko060313 a întrebat:

Buna eu si iubitul meu avem o relatie de 5 luni si am inceput sa facem sex si aici intervine problema, el se simte bine si eu nu ma plictisesc rau, ma puteti ajuta cu ceva?

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu stie sa te excite, iar tu te exciti mai greu, nu prea ai fantezii etc Data viitoare ii spui s-o luati mai incet si incepeti cu multe mangaieri, saruturi pana te exciti! daca nu stie trebuie sa-i zici tu ce ti-ar placea... Daca nu veti comunica si pe tema asta vor trece ani si tu nu vei cunoaste placerea! Stai jos cu el si spune-i ca tu nu simti placere si explica-i ca ai vrea un preludiu mai lung inainte de a ajunge la sex, daca ati a avut asa ceva inainte dar se pare ca nu...

| mihai69 a răspuns:

Deci el e ok, iar tu nu te plictisești prea tare. Și cu ce să te ajutăm? Să se plictisească și el, sau tu să te plictisești ceva mai mult?!? Că nu ai precizat...

| armand69 a răspuns:

Cauta altul care stie ce are de facut si nu este egoist

| HazelEyes77 a răspuns:

Probabil nu stie cum sa te ia cum sa te mangaie si sarute ca sa te simti bine. Se concentreaza numai pe placerea proprie si uita de partenera. Explica i fara jena ca nu simti nimic in timp ce faceti dragoste si ti ar placea sa fie mai tandru sa ti acorde timp nu sa fie totul contracronometru. E un mod egoist de a ti trata partenera daca nu ti pasa daca ea simte ceva sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Adry05 a răspuns:

Trimite-i filmulete cum se face un preludiulaughing)

| sofisis a răspuns:

In afara de comunicare, nu am cu ce sa te ajut. Trebuie sa ii spui sau sa ii arati cum e mai excitant si mai placut pentru tine. E clar ca momentan nu sunteti in tandem.

| aleku22 a răspuns:

Iubitul tau cati ani are?