Antibioticele NU intarzie ciclul menstrual!
Apoi, nu ai cum sa ramai gravida, prin haine.
In ce priveste ciclul menstrual, cel mai probabil este de tip neregulat.
Pentru a aflat tipul de ciclu menstrual, trebuie sa ai o agenda, unde notezi in fiecare luna, data cand ai prima zi de ciclu.
Un ciclu de Tip regulat, vine la exact acelasi numar de zile, in fiecare luna.
Celalalt tip de ciclu, NEREGULAT, vine la numar de zile diferite, in fecare luna. Cel mai probabil, tu ai cilul neregulat.
In ce privesc greata si sarcina - nici un simptom de sarcina nu apare mai devreme de 3 saptamani, de la momentul fecundarii.
Asadar greata ta, a fost de la mancare sau oboseala, dar in nici un caz, de la joaca prin haine.
Atat posibilitatea cat si probabilitatea ca in conditiile descrise sa se fi format o sarcina ar reprezenta ceva mult mai mult decat o minune sau un... miracol! Pentru informarea ta cat mai corecta citeste cu atentie urmatoarele informatii si explicatii :
IMPOSIBILITATEA FORMARII SARCINII IN ULTIMELE 10 ZILE ALE CICLULUI
Este determinat stiintific si medical, in mod concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, INTOTDEAUNA cu exact 14 zile inainte de data la care va incepe menstruatia in cazul in care NU este fecundat ovulul. Cele 14 zile situate intre ziua de OVULATIE si ziua de incepere a urmatoarei menstruatii se numeste PERIOADA LUTEALA si are LUNGIMEA FIXA de 14 zile. De asemenea este determinat tot stiintific si medical ca OVULUL este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de spermatozoid NUMAI in ziua producerii sale, adica in urmatoarele 24 de ore de la eliberarea din OVAR. In cazul in care ovulul nu este fecundat, atunci incepand cu a 2 zi ovulul nefecundat, intra intr-un proces de IMBATRANIRE ACCELERATA, si in 2-3 zile se instaleaza starea de DEGENERARE totala si... SE DESTRAMA. O parte a resturilor rezultate este resorbita de endometru, iar cealalta parte devine CORPUL GALBEN care se fixeaza de peretele uterului si incepe sa produca progesteron pana in preziua urmatoarei menstruatii. Reiese ca dupa ce trec 3 maxim 4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce cu 9-10 sau chiar 11 zile inainte de terminarea ciclului menstrual, adica ziua in care incepe menstruatia. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual absolut sigur NU poate sa mai existe un ovul viabil in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca ajunge in vagin sperma indiferent de cantitate, formarea sarcinii in lipsa OVULULUI devine 100% IMPOSIBILA.
Deci întârzierea este din cauza medicamentelor sau de ce?
Auzi, daca ai de comentat, fa o cu altcineva. Am pus întrebarea specificând fiecare aspect, nu cred ca ar fi necesar 100% sa mi cunosc corpul pentru a sti asta. Daca ar fi vorba de cunoașterea corpului, de ce mai exista medicii ginecologi? Ca sa stii tu din ce cauza sunt unele probleme? Hai vezi ti de treaba, multumesc
Am de comentat sa va luminez, nu vorbesc aiurea. Problema este ca sunteti prea ignoranti si atotstiutori, nu aveti nevoie de solutii ci doar va plangeti inutil asteptand raspunsurile tipice.
Mai putin timp pretios din tineretea ta, s-ar cere sa citesti cateva lectii de biologie si sa intelegi mecanismul reproducerii, decat a durat sa scrii aceasta intrebare si probabil, repet probabil, sa citesti raspunsurile primite.
Nu stiu de unde ideea de asociere intre sarcina si contaminarea ( ...ca cea cu un virus)?
Intalnirea intre un ovul fecund si un spermatozoid, este departe de a fi atat de facila ca pata rezultata in urma atingerii cu ulei a fustitei tale!
AlexEjmecheru întreabă: