| georgianafr690 a întrebat:

Buna! Eu si iubitul meu ne am masturbat unul pe celălalt. Intai eu pe el si imi ramasese lichid pre ejaculator pe mana si i l aratasem. El l a luat cu degetele. Mai apoi, el m-a masturbat pe mine, problema e ca nu mai stim cu ce mana a facut asta. Eu eram in ziua 20 de ciclu. Ar fi trebuit sa imi vina luna aceasta pe 9, dar nu a venit. Credeti ca sunt insarcinata? Tin sa mentionez ca nu stiu cat poate intarzia un ciclu, mai ales ca in general, nu am un ciclu menstrual regulat. Mi a mai intarziat 8 zile in septembrie cand am luat pastila de a 2 a zi.

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu asa se formeaza o sarcina, sperma in contact cu aerul devine inactiva sau moare asa ca si daca ai bagat degetul in vagin nu ramîi gravidă zero șanse, daca el avea penisul in vaginul tau si ejacula atunci da, puteai ramane gravida 90 % dar altfel nu, ce varsta ai? Mergi si la ginecolog sa te consulte

| georgianafr690 explică (pentru CristiDinBucuresti):

17,dar de ce sa merg la ginecolog?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru georgianafr690):

Deoarece chiar daca nu ai facut sex dar te a masturbat iti poate da o boala daca are mîinile murdare sau iti poate rupe himenul daca baga degetul. Dar fiind minoră trebuie sa mearga unul din părintii tai cu tine la medic nu te primeste fara insotitor un adult nu prietenul tau un membru al familiei, mama ta ar fi cea mai indicat sa mearga cu tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu va mai jucati cu oragnele sexuale la anisorii astia, ca nu tot ce bagati in gura duce la o sarcina!
Habar nu aveti cum se fac copii, dar sa va jucati cu organele sexuale, vad ca va duce capusorul.

| georgianafr690 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc,eu doar voiam sa stiu daca se poate sau nu, altfel cum as putea afla daca nu intreb?

| Violleta2022 a răspuns (pentru georgianafr690):

Este plin internetul de explicatii si lectii despre organelor sexuale si despre fecundare, iar tu alegi sa nu citesti nimic, doar sa te joci fara pic de cunostinte?
Lasati naibii joaca asta, ca sunteti mult prea mici si nestiutori si riscati sa faceti lucruri care le veti regreta.

| georgianafr690 explică (pentru Violleta2022):

"Doamna" violeta, eu inteleg ca le stiti pe toate, daca vin aici si pun o simpla intrebare nu inseamna ca nu m-am informat deloc, poate sunt doar paranoia. Nu inteleg de ce mereu raspundeti de parca v-a dat cineva in cap. Totul poate fi explicat usor, cu calm si frumos. Nu s-a nascut nimeni invatat

| Violleta2022 a răspuns (pentru georgianafr690):

Mai fetita, de dat in cap trebuia sa-ti fi dat maica-ta care nu te-a educat si nici supravegheat, lasandu-te sa te joci de-a sexul de la anisorii astia, fara sa sa-ti fi explicat macar ce probleme poti avea daca iti incepi vaiats exuala atat de micuta.
Este strigator la cer sa intrebi pe un forum daca poti ramane insarcinata cu degetele, cand peste tot in internet scrie, inclusiv in manualul de biologie de-a VII_a, ca se poate ramane insarcinata numai prin unirea celor doua organe sexuale femeiesti si barbatesti, respecti vagin si penis.
Ma rog, mai sunt si alte conditii care trebuiesc intrunite, ca os arcina sa se produca.

| mihai69 a răspuns:

Dacă ai luat pastila de urgență în septembrie, o să ai ciclul dereglat vreo 4-6 luni. Așa că... rabdare. Gravidă oricum nu ai cum să fii.

| Robert2526 a răspuns (pentru mihai69):

De unde ai scos asta cu ciclul dereglat 4-6 luni? Pastila de a doua zi, afecteaza DOAR ciclul menstrual in cadrul careia este luata. Nu te mai informa de la Violeta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Lasati sexul pentru cand aveti 18 ani si luati BAC-ul.

De ce sa mergi la ginecolog? Pt ca ti-ar putea explica cum poti ramane insarcinata, cum sa te protejezi de BTS.
Daca ti-ai inceput viata sexuala, e bine sa mergi la ginecolog macar o data pe an. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Minorii își pot exprima consimțământul în absența părinților sau a reprezentantului legal în situațiile medicale legate de diagnosticul și/sau tratamentul problemelor sexuale și reproductive, la solicitarea expresă a minorului în vârstă de peste 16 ani.
LEGE nr. 95 din 14 aprilie 2006

| Robert2526 a răspuns:

O sa vina menstruatia, nu te mai stresa, nu ai sanse de sarcina

| LS21e545354 a răspuns:

Daca nu a intrat sub unghii esti in singuranta, altfel poti sa ramai insarcinata. Noroc!

| georgianafr690 explică (pentru LS21e545354):

Toata lumea spune ca nu si vii tu sa spui deodata ca da?