De ce ai accepta organul sexual al barbatului in fund? Este un lucru nenatural si categoric ANORMAL.
Dar, ca sa-ti raspund la intrebare, poti face cancer anal, dar cel mai importanta boala care se ia repede fara ca niciunul dintre parteneri sa fie infectat este SIDA.
Cauta mai multe pe Google in legatura cu Sida si sexul anal
Daca exagerezi cu sexul anal poti ajunge la 30 de ani sa te caci pe tine deoarece fundul are 2 muschi care interactioneaza fiecare in sensuri diferite, este de preferat sa o faci foarte foarte rar (odata la 2-3 luni)
Nu neaparat ca te imbolnavesti dar ai ocazia sa mergi cracanata sau in cel mai rau caz hemoroizi, din cate stiu
Mergi cracanat? vorbesti prostii
Da, prin contact neprotejat poti sa iei diverse bts-uri si risti sa faci hemoroizi.
daca tot vrei sa faci foloseste mult lubrifiant pentru a evita durerea.
Nu stiu nimic de existenta unor boli ce s-ar luat prin sexul anal, dar totusi ai 14 ani, nu e cam devreme?
Consulta un dex in vederea diferentei dintre boala si deficit, sau boala si defectiuni anatomice, si ai sa vezi ca fisurile anale nu sunt boli.Fisurile anale se pot dezvolta, dar nu sunt contagioase, si in niciun caz nu au transmitere sexuala, ci poate cauze sexuale anale.Hiv nu se poate lua prin orice fel de sex, deoarece sexul oral nu prezinta o cale prin care poti lua acest virus.Numai pentru ca ai facut biologie la scoala nu inseamna ca te poti contrazice cu mine.In biologie, religie, istorie si politica ne dam toti cu parerea, dar cand e vorba de un sfat folositor, mai bine te abtii sa faci comentarii inutile.
Hiv se poate lua si prin sex oral(daca ai rani, dar se poate) si nu am spus in niciun moment ca fisurile anale se iau prin contact sexual, am spus doar ca exista riscul sa dezvolte aceasta afectiune(care oricum se numeste in dex-ul tau tot bolnav esti daca le ai!)
pana una alta tu esti cea care ai dat un sfat eronat cand ai spus ca nu se poate intampla nimic. si afla ca se poate! iar daca lectia asta ai ratat-o te sfatuiesc sa te mai informezi!
Indicat ar fi sa-ti faci o clisma si el sa foloseasca prezervativ.Cat despre "imbolnavit"..nu cred...
Deci faci sex anal la 14 ani?
iti dau un sfat. spune-i prietenului tau sa te mai bata din cand in cand
Si atunci de unde stii ca doare pasarica? doare cand e practicat de alde din astia de 14 15 16 ani fara pic de experienta. nu mai vorbiti mai fratilor doar din auzite. si vreau sa se inteleaga ca prin acest comm am luat apararea si sexului anal. p.s cand fata isi doreste si ii place sexul anal iar baiatul stie cum sa procedeze sexul anal este extrem de placut si pentru fata si pentru baiat. si nu ma astept sa fiti toti de acord cu mine din moment ce 80% din utilizatori au intre 9 si 16 ani! v.am pupat o seara placuta
May ai grije sa o faca incet daca ti-o baga repede din prima poti sa ajungi in situatia sa nu mai poti sa te ti cand vrei sa te caci vb serios si folositi niste ulei de masaj eu cu dala i-am dat prietenei mele si i-a fost mai usor ai grija sa nu se grabeasca, asa am auzit si eu ca trebuie sa o faca usor pana se largeste
La prietena ta ii convine ce ai spus tu aici? e un fel de a te da mare
hai ca asta e trebuie, primesc replica dupa 3 aproape 4 ani... prietenei mele ii convine ce spune, poate nu iar conveni daca as spune cum i-am dat **** pe strada in mijlocul drumului dar asta e alta poveste
Bag-o in tine da sa te speli si u si el. si inainte si dupa... Ai Grija ca poate te caci pe tine daca o are mare )))
In primul rand, eu am vrut sa stiu daca poti sa te imbolnavesti si nu am de gand ca la 14 ani sa imi incep viata sexuala dar multumesc pentru raspunsuri
Da,multumesc mult pentru raspunsuri, dar eu nu aveam de gand sa imi incep viata sexuala la 14 ani, eu doar vroiam sa stiu daca poti sa te imbolnavestior oricum mercii
Mda, foloseste prezervativul si totul o sa fie bine, in viata absolut tot ce este in exces dauneaza la ceva, Mult noroc
anonim_4396 întreabă: