Buna,in primul rând in orice relație exista certuri. Fie ele foarte des ori foarte rare da' in orice caz o relație trece prin multe iar dacă nu sunt certuri ea nu v-a rezista si asta pentru ca nu veți știi sa trece-ti prin diverse situații, dacă nu ne-am mai certa nu am știi cât de dulce poate fii împăcarea. In primul rând încearcă sa porti o discuție cu ea si sa ii spui ceea ce ne-ai spus si noua aici, in al doilea rând nu va mai certati din tâmpenii încearcă sa le mai eviti si tu, iar in al treilea rând atunci cand rabufneste cearta nu stati mult suparati unul pe celălalt du-te la ea sa o împaci ori printr-un mesaj dulce sau printr-un pupic, nu îți va rezista! Asa sunt fetele dacă primim atenție ne trece repede dar depinde de situație, de mărul discordiei. Ai grija, ciao!
Canta-i! Daca tu nu esti in stare de asa ceva, mergi cu ea la diverse spectacole, inclusiv la filme in oras.
Daca nu esti recunoscut ca bun cantaret de catre persoane care se pricep, mai bine sa nu-i canti. Nimic mai usor decat sa cadem in penibil cantand fals, fara sentiment sau alegand un text care merge ca nuca-n zid.
Probabil, vrei sa fie numai cu tine, nu o lasi cu prietenele, o certi ca ti se pare, se uita cu ochi dulci si spre alti baieti, ori ca socializeaza prea mult cu unii.
In general astfel de motive sunt banale, dar sunt pe cale strangandu-se in bagajul de cearta, sa duca inevitabil la despartire.
Mai las-o sa iasa cu amicele ei in oras, arata-i mai multe incredere si respect, dar mai cred ca e timpul sa-i daruiesti si tu o floare si, iesiti mai des la un suc, prin oras.
Deci o poti face fericita, fericirea e irelevanta uneori.Ea se obtine din lucruri mici.
Ii poti organiza ceva romantic
O cina romantica cu lumanari, o poti duce intr-un loc frumos si acolo sa-i spui ca o iubesti.
Daca sti ce ii place ii poti face o surpriza, un buchet de trandafiri sau flori care ii plac + o ciocolata - incearca milka cu capsuni sau cu zmeura, ori heidy