Nuare cum sa fii ramas, deoarele urmele unei sarcini nu se vad in cateva ore, si nu se ramane chiar asa ysor gravida, chiar daca ar fi fost proaspata sperma sunt sanse foarte minime sa fie gravina, nu are cum sa ramana gravida din atat!
Daca sperma era uscata cred ca spermatozoizii nu mai 'traiau' si sangele e mai inchis la primele zile cand ai menstruatie si pe zi ce trece se deschide la culoare, si durerea puteau fi crampe...
Si nu cred ca a ramas.
Sper ca te-am ajutat!
Sunt sanse slabe ca ea sa fi ramas insarcinata din acest act. In schimb, partea cu sangerarea poate sa semnifice o deteriorare a himenului. Asta nu inseamna neaparat ca membrana s-a rupt de tot, dar se poate sa se fi fisurat. Daca este foarte important pentru voi ca ea sa ramana virgina, ati putea incerca sa va jucati mai mult in afara vaginului, si anume cu clitorisul care este foarte sensibil si poate oferi foarte multa placere.
Un canal de Youtube care explica multe despre corpul nostru este "Sexul vs Barza". Episodul despre virginate si himen aici - https://www.youtube.com/watch?v=n-mlN0xEoa0
Despre himen in mod direct incepe vorba de la minutul ^ dar mie mi se pare foarte important tot continutul clipului. Vizionare placuta.
Sperma moarte în contact cu aer, dar felicitări pentru prietena ta, și-a pierdut virginitatea înaintea ta.
He he relax nu are cum! Ori s-a dezvirginat atunci ori i-a venit ciclul ei