anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu si prietena ne.am descis sa facem sex. si vreau sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari.[suntem virgini]
1)Am cumparat durex arouser ce parere aveti de el?
2)Daca schimbam pozitia ii sansa sa se rupa prezervativul?
3)Daca sa zicem ca o sa se rupa, ce trebuie facut?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu schimbatul pozitie rupe un prezervativ ci folosirea ne corespunzatoare a acestuia. Ai grija cand il desfaci, nu cu unghiile, dintii sau alte obiecte ascutite sa nu il rupi. Cand il pui ai grija sa nu rama aer intransul, verifica data expirarii si nu folositi lubrefiante pe baza de ulei. Verifica din cand in cand prezervativul, poate aluneca fara sa iti dai seama.

Sincer ti ar recomanda la inceput Durex Ultra Safe sunt mai groase si lubrefiate suplimentar.

Daca se rupe - teroretic pastila de a doua zi.

Ma bucur ca mai intreba cate cineva inainte si nu dupa.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. pentru o virgina in nici un caz nu folosesti Durex Arouser (o sa o doara ingrozitor). Cel mai bun pentru situatia data este ExtraSafe (se rupe mai greu si are si lubrifiant suplimentar).
2. daca il folositi corect nu se va rupe. Incercati macar de 6-7 ori inainte (cumapara vreo 10 prezervative si cu primele incearca sa le rulezi pe penis sa vezi cum trebuie si sa te masturbezi ca sa te asiguri ca ai loc sa se stranga sperma in varf.
3. in caz ca se rupe, in primele 24 de ore partenera ta va merge la ginecolog pentru consultatie in vederea contraceptiei de urgenta.

| traficanta a răspuns:

laughing wow chiar cineva care intreaba inainte..Toate de la durex sunt bunehappy nu se rupe normallaughing) si dcaa se rupe si asta ar trebui sa vedeti dupa ce l-ai scos sa va uitati la el, mergeti la farmacie si cumparati pastila de a doua zi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Daca nu e cu arome, e naspa, pentru ea.
2. Nu dar sa o schimbati incet.
3. O sa se imprastie samanta.

Cu alte cuvinte lucrati incet ca sa aveti spor!

| GLu a răspuns:

1) e bun;
2) nu se rupe daca schimbi pozitia, dar ai grija cand il pui si la unghiile prietenei tale;
3) DACA se rupe, te duci la farmacie si ceri ESCAPEL sau o alta pastila de a doua zi, apropo vezi ca te costa cam 70-80lei, asa ca mai bine sa fii atentBafta!