| Roxanaa054 a întrebat:

Eu si prietenul meu am facut sex acum vreo 2-3 saptamani. Precizez ca a fost foarte atent. A folosit prezervativ (Durex) si nici macar nu a ejaculat in mine. Acum 1 saptamana trebuia sa-mi vina ciclul. Dupa vreo 3 zile intarziere a curs putin sange insa ziua urmatoare s-a oprit si nu a mai venit deloc. Sunt intr-o perioada grea, am bac-ul si examenul la facultate in curand si sunt foarte stresata si dorm putin, deoarece stau sa invat pana tarziu. ar trebui sa imi fac griji pentru o posibila sarcina? Sau e doar din cauza stresului?

Răspuns Câştigător
| Arbănaș_Diana_1998 a răspuns:

Poate fi din cauza stresului, sau poate fi din cauza hormonilor, eu zic sa nu -ti faci inca probleme, mie mi-a intarziat si 2 luni, abia dupa 2 luni ar trebui sa incepi sa iti faci griji happy

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca prezervativul nu s-a rupt si daca a fost pus DINAINTE de a fii introdus in vagin, nu sunt sanse de sarcina.

Totusi, pentru linistea ta sufleteasca, fa un test de sarcina DUPA 7 zile de inatarziere.

Nu te sfatuiesc sa astepi 2 luni ca sa-ti faci grji de sarcina, pentru ca, de esti cumva insatrcinata, avortul se face pana la 2 luni, dupa aceea nu ti-l mai face nimeni.

| Emilian65 a răspuns:

Problemele cu menstruatia sunt din cauza stresului de care vorbesti.

| Anna121 a răspuns:

E din cauza stresului mai mult ca sigur, daca te-ai protejat nu ai cum sa fii insarcinata.Si eu am patit recent sa-mi intarzie din cauza ca eram stresata cu sesiunea.

| HoriaHH a răspuns:

Pai. b0s, te-ai dus.
9 luni si hopa.