| lulus9695 a întrebat:

Buna eu si prietenul meu avem aproape 9 luni de cand suntem impreuna si avem amandoi 16 ani el m-a invitat la el acasa eu nu sunt sigura daca sa ma duc sau il iubesc foarte mult si imi este foarte dor de el pentru ca vara asta nu ne-am intalnit de loc si m-a invitat la el si mi-a spus ca vrea sa ne mozolim sa ne mai pipaim si asta vreau si eu dar mi-a mai spus ca el nu ma va obliga sa facem sex daca eu nu sunt pregatita nu ma va forta dar totusi isi doreste sa ne mai apropiem si noi si vrea sa facem sex oral numai ca el nu stiu cum se facesi imi este si putin frica ...imi puteti va rog da niste sfaturi despre ce as putea face pentru a se simti el bine dar si eu? va multumesc anticipat dau FUNDA.

Răspuns Câştigător
| carmynutza1988 a răspuns:

Aveti 9 luni dar vara asta nu v-ati vazut deloc? Inseamna ca nu e ceva serios! Daca ti-a propus sex oral e de rau, zic eu. Depinde si de tine. Daca la varsta asta vrei asta ....nush ce sa mai zic de educatie! Sincer, mi se pare o prostie. Tu sti mai bine. Daca tu nu-ti doresti, nu o fa! O sa regreti! Eu cred ca nu te iubeste cu adevrat daca nu se gandeste la urmari! Treaba ta, ai grija sa nu te fraiereasca si mai mult!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca te iubeste din moment ce ti a propus sa faceti sex oral si nu stiu ce relatie e aia de 9 luni in care vara asta nu v-ati vazut deloc, in locul tau eu nu m-as duce la el

| Wihox a răspuns:

Hai frate, la 16 ani va trebuie sex... le dau dreptate tuturor celor care spun ca suntem o generatie de tampiti.

| Încrucişătorul a răspuns:

Am vazut muuulte filme "deocheate" cu acelasi scenariu pe care l-ai postat.

| zxzx a răspuns (pentru Încrucişătorul):

Si, cum s-au terminat?

| bObby123 a răspuns:

Eu zic sa te duci la el, si poti sa fi sigura ca totul o sa vina de la sine, o sa va ghideze dragostea sa zic asa! laughing

| neutrino a răspuns:

Poveste de adormit copiii neascultatori.

| Raul19 a răspuns:

Nu te du, vrea doar sa isi bata joc de tine.