Eu stiam ca atunci cand cineva te iubeste, te accepta si cu bune si cu rele, mama ta vrea sa fii o fata cuminte nu o curva cum sunt multe in ziua de azi..pe langa asta ea vrea sa te protejeze, gandeste-te doar ce ai face tu daca ai fi mama si ai avea un copil, cu atat mai mult cu cat nu stai in fata blocului...nu poate sti pe unde umblati;
Draga Alina, este normal ca el sa se supere pentru ca el te iubeste te vrea langa el. Ok deci problema e asa: Tu trebuie sa incerci sa rezolvi problema cu mama ta sa lase mai mult afara s-au timpul care ti'l acorda sa iti fie de folos. Nu te poti certa nici cu mama ta ca deh e mama ta incearca sa ii explici situatia mamei si daca tu ai o situatie buna la scoala nu vad de ce nu ar intelege.
PS: mama ta trebuie sa stie unde esti, cu cine esti, cat stai si la ce ora te intorci.
Daca astea mama la va sti cred ca fi mai intelegatoare.
Si daca il va cunoaste pe iubitul tau poate va si mai bine!
Succes sper ca te'am ajutat
Eu zic sa nu te certi cu mama ta, fiindca ea e prima persoana care te ajuta in caz de nevoie, prima care te consoleaza, prima care iti da sfaturi. el e doar unu...ca multi altii care vor veni. ai rabdare si asteapta vara..parerea mea.
beausingurlamasamea întreabă: