Poti vb cu el in asa fel incat sa-l faci sa-ti zica singur de ce a facut-o[despartirea]. Spre ex sa-i zici ca nu pricepi de ce s-a suparat, ca tu n-ai facut nimic rau, etc...si atunci el sare de kur in sus si gata,. rezolvati!
In asa cazuri trebuie sa vorbesti neaparat cu el, pentru ca o sa te creada mereu vinovata de despartirea voastra.Iesi la un suc cu el, vorbiti despre orice, si la urma vorbiti despre relatia voastra, si cumva il intrebi care a fost motivul de tea parasit, ca ai vrea sa stii concret, insista pana ce nu-ti va spune, si atunci zii care este adevaraul:faptul ca nu te-ai sarutat cu prietenul lui si nu vei face asa ceva in veci.Bafta :*
Eu cred ca ar trebui sa-i spuna prietena ta ca sa nu creada tot ce afla si sa mearga sa vb cu tine si cu prietenul lui.
Sa vorbesti cu el si sa-l intrabi de ce ii crede pe altii... daca avea incredere in tine nu se intampla asta si eu cu prietenul meu ne-am despartit vara asta tot din aceeasi cauza dar si-a dat seama ca nu e adevarat si ne-am impacat si totul e bine
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: