| Andreeeaaaa12 a întrebat:

Eu și prietenul meu "ne am jucat" aseară și ne am frecat puțin mai tare, dar imbracati. După asta am observat ca mi-a curs o secreție roșie pe pantaloni. Se poate sa mă fi dezvirginat?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea ca in urma unei ''mangaieri'' mai intense, sau chiar violente ori poate doar mai neatente acea pielita fina denumita HIMEN care este situata la nivelul vulvei si are rolul de a acoperi intrarea in vagin, sa ti se fi lezat/crapat /deteriorat sau chiar rupt. In multe astfel de cazuri se poate produce asa numitul proces de DEFLORAREA a ''pasaricii'' si nu cel de DEZVIRGINARE fiindca acest lucru se produce numai in cazul in care vaginul intra in contact cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat. Fiindca in cazul tau NU a fost vorba de sex ci doar de o masturbare, chiar daca himenul a fost afectat sau chiar rupt, esti si vei ramane in continuare VIRGINA. Deocamdata. big grin Multa sanatate!

| sofisis a răspuns:

Fiind imbracati, nu prea vad cum te putea deflora...

| kandaraki a răspuns:

Esti proasta, nu virgina!

| cyupaku a răspuns:

Exclus

| adiii90 a răspuns:

Nu draga mea ni s-a intamplat nimic, dar de ce doar prin pantaloni, lasa-mi si mie Facebook-ul tau daca nu te superi pupic