Daca erati imbracati amandoi, nu este posibil! Nu poti ramane insarcinata prin haine!
Daca erai imbracata, adica daca vulva ta nu era complet descoperita si penisul lui la fel, nu poti fi insarcinata. Presupun ca iti dai seama ca singurele haine care conteaza sunt cele care va acopereau direct organele genitale. Asadar, daca existau haine care acopereau organele genitale, nu esti insarcinata.
Prin haine nu ai cum sa ramai insarcinata, ca sa ramai insarcinata trebuie in primul rand sa ai contact sexual.
Pe scurt esti cam retardata mintala ca sa pui o asa intrebare, am auzit alte intrebari gen... dar asta a pus capat!
Nu acum sincer, nu va inteleg, am intalnit foarte multe intrebari de genul asta pe site, pai daca sunteti destul de maturi ca sa faceti sex, sau sa va jucati cum zici tu, atunci cred ca sunteti destul de maturi ca sa si stiti.Frate nu va inteleg aveti cumva 10 ani? aoleuu disper cand citesc aberatiile astea.crezi ca un copil se face asa usor fara ca macar sa ...intelegi u.
Mai copii... sincer asa, credeti ca spermatozoizii sunt telepatici, trec prin haine sau cum si dupa se materializeaza? :-) Stai calma... nu esti insarcinata.
Asta e cea mai tare intrebare auzita! Ai azit de pic si pok desenele animate. ceva de genul esti si u cu prietenul tau):)
Ca sa fi u linistita nu ramai insarcinata! cel mult l-ai facut de cacao pe prietenul u )
Eu cred ca esti insarcinata! Daca v-ati frecat energic si v-ati excitat indeajuns, ati stimulat fara sa stiti anumiti centri nervosi din hipotalamus, responsabili cu procreerea, indiferent daca a avut loc sau nu contactul propriu zis. Asta e! Pe viitor, te sfatuiesc ca in timp ce va frecati, sa rememorezi, de exemplu o partida de sah jucata de curand sau, mai simplu, dezleaga cuvinte incrucisate!